Ανακαλύψαμε την πιο χαρούμενη παιδική συλλογή της άνοιξης

Για τα Πασχαλινά δώρα των μικρών fashionistas.

yelloh

Με έμπνευση από τους ολάνθιστους κήπους του κόσμου, τις καθημερινές χαρές της ζωής, τα απλά πράγματα και την ευτυχία του να είμαστε μαζί, η καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand παιδικών ρούχων YELL-OH με τίτλο Urban Gardens είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται κάθε παιδί. Χαρούμενη, κομψή κι άνετη ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να νιώθουν καλά με τα ρούχα τους. Για να συνεχίσουν να δημιουργούν όμορφες στιγμές ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

yelloh

Η collection ακολουθεί τις τάσεις της μόδας με floral φορέματα, στιλάτες ολόσωμες φόρμες, μοντέρνες culottes, πουκαμίσες με βολάν και μπλούζες με bohemian αισθητική που κλέψουν τις εντυπώσεις. Όσον αφορά τα χρώματα, οι ουδέτεροι τόνοι του μπεζ και οι αποχρώσεις της άμμου συνθέτουν την πιο elegant παλέτα και συνυπάρχουν με έντονα στοιχεία όπως το έντονο κίτρινο και το πράσινο. Όλα τα looks είναι αισιόδοξα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν εκείνα που συνδυάζουν τις μοντέρνες φόρμες και τα χαλαρά στοιχεία.

yelloh

yelloh

yelloh

Λίγο πριν το Πάσχα, επισκέψου το e-shop www.yell-oh.gr, τα συνεργαζόμενα καταστήματα ή τα corners της εταιρείας και δε θα απογοητευτείς. Το shopping θα μοιάζει παιχνίδι και θα προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε το YELL-OH στο Facebook, το Instagram και το Pinterest κι ανακάλυψε περισσότερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i