Τι σανδάλια να επιλέξει αυτή τη σεζόν ο άνδρας που θέλει να λέγεται μοντέρνος;

Η σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι είναι η εποχή των ανοιχτών υποδημάτων.

Sandalia Stock Adobe

Πολλοί άνδρες αποφεύγουν να φορούν παντόφλες ή σανδάλια στην καθημερινότητά τους επειδή δεν μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα για τον εαυτό τους και κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών ταλαιπωρούνται φορώντας sneakers που τους δημιουργούν δυσφορία και προκαλούν πολλά προβλήματα στις πατούσες τους λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας πληροφορίες σχετικά με τα πιο σύγχρονα ανδρικά σανδάλια για την καλοκαιρινή σεζόν, που ο κάθε άνδρας που θέλει να λέγεται μοντέρνος πρέπει να έχει και θα σας δείξουμε πως να επιλέξετε το σωστό για εσάς ζευγάρι!

Ποια είναι τα επίκαιρα σανδάλια την τρέχουσα σεζόν;

Η σχέση του ανθρώπου με τη φύση υπογραμμίζεται έντονα στις καινούργιες τάσεις μόδας για τη σεζόν 2021. Κυρίαρχα θα είναι τα φυσικά υλικά όπως φελλός, ξύλο, δέρμα, ρατάν κ.λπ., ενώ τα επικρατέστερα χρώματα θα είναι τα φυσικά και τα μινιμαλιστικά - καφέ, λευκό, μπεζ, μαύρο και σκούρο πράσινο. Αν για τις γυναίκες τα σχέδια είναι εμπλουτισμένα με πολύχρωμες διακοσμήσεις και εντυπωσιάστηκες λεπτομέρειες, οι προτάσεις για τους άνδρες είναι τα απλά και απλουστευμένα σανδαλια ανδρικα, που επιτρέπει αυτά να συνδυάζονται εύκολα με οποιοδήποτε ρούχο στην γκαρνταρόμπα.

Αυτό που κάνει τα σανδάλια τόσο πρακτικά είναι ότι αυτά επιτρέπουν στα πόδια να αναπνέουν και μας προστατεύουν από ανάπτυξη δερματικών παθήσεων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετική λύση, επειδή κρατούν σταθερά το πόδι χωρίς να το σφίγγουν ή να μας δημιουργούν δυσφορία. Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να φοράτε τα σανδάλια όπως στην καθημερινότητά σας έτσι και σε εκδρομές πεζοπορίας και ακόμα σε επίσημες εκδηλώσεις.

sandalia
Stock adobe

Πως να επιλέξουμε σανδάλια ανάλογα με την περίσταση;

Στην πρώτη ματιά τα σανδάλια φαίνονται ως ανέμελα παπούτσια για την παραλία ή για την καθημερινότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι εάν τα επιλέξουμε σωστά, μπορούμε να τα φοράμε σε κάθε περίσταση. Τα ανοιχτά σανδάλια πραγματικά είναι μια πιο ανεπιτήδευτη επιλογή που θα σας εξυπηρετήσει σε περίπτωση που ψάχνετε παπούτσια για το ελεύθερο σας χρόνο ή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ακόμα και αυτά όμως είναι κατάλληλα για να τα φορέσετε σε ένα πάρτι στην παραλία ιδιαίτερα εάν τα συνδυάσετε με εντυπωσιακά ρούχα όπως ροζ t shirt ανδρικα, παραδείγματος χάριν.

Τα κλειστά σανδάλια είναι μια εξαιρετική λύση για τους σοβαρούς κύριους, που ονειρεύονται να ξεχάσουν τα χοντρά sneakers στις ζεστές μέρες αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να κρατήσουν την κομψή τους εμφάνιση. Επίσημο χακί παντελόνι και πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση θα μπορούσαν να είναι ένα υπέροχο ολοκληρωμένο ντύσιμο, εάν προσθέταμε σ’ αυτό και κλειστά δερμάτινα σανδάλια σε σκούρο καφέ χρώμα. Με τέτοια υποδήματα μπορείτε εύκολα να εμφανιστείτε και στο γραφείο και γιατί όχι και στο πάρτι της εταιρείας.

Εάν και δεν είναι η πιο κατάλληλη λύση για πεζοπορία στο δάσος ή στο βουνό, τα σανδάλια είναι επίσης πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους τουρίστες ακριβώς επειδή δεν επιτρέπουν στα πόδια να ζεσταίνονται και δεν τους φορτώνουν πρόσθετα κατά το περπάτημα σε μεγάλες αποστάσεις. Για αυτό τον τύπο δραστηριοτήτων σας προτείνουμε τα κλειστά παπούτσια, που θα σας προστάτευαν από τσιμπήματα και δάγκωμα διάφορων εντόμων και ζώων, όπως και από δηλητηριώδη φυτά όπως η τσουκνίδα, αλλά εάν επιμένετε να ξεκινήσετε μια πεζοπορία με ανοιχτά σανδάλια, επιλέξτε τέτοια με σταθερή σόλα και ασφαλές κούμπωμα γύρω από τον αστράγαλο.

Αποδεικνύεται ότι η επιλογή των τέλειων ανδρικών σανδαλιών δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση - πρέπει μόνο να εμπιστευτούμε το γούστο μας και με προσοχή να επιλέξουμε το σωστό για εμάς σχέδιο σύμφωνα με την περίσταση για την οποία το ψάχνουμε. Τα σύγχρονα ανδρικά σαντάλια, ανεξάρτητα αν είναι ανοιχτά ή κλειστά, αποτελούν μια εξαιρετική προθήκη για κάθε γκαρνταρόμπα και μπορούν να φρεσκάρουν την εμφάνισή σας με τέτοιο τρόπου που ούτε μπορούσατε να φανταστείτε. Τι περιμένετε - επιλέξτε το δικό σας ζευγάρι ακόμα και τώρα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i