Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

Ζώδια Δεκεμβρίου 2021 iStock

Ζώδια Δεκεμβρίου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Άρης, από τις 13, σε γεμίζει ενέργεια. Κάνεις νέα σχέδια σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ο Ήλιος και ο Ερμής στηρίζουν τις σχέσεις σου, ακούς περισσότερο τους άλλους και κάνεις διάλογο. Το εξάγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος της χρονιάς σε ανταμείβει. Με τον Δία, μπορείς να πάρεις συμβουλές από σημαντικά πρόσωπα και φίλους. Δες εκ νέου τις συνεργασίες σου, τις προσμονές σου, αλλά και τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Σκέψου σοβαρά την εξέλιξή σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, θα σου παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που θα σε εκπλήξουν. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 19, σε καλούν να δεις σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων για να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σου.

Τip: Πάρε τον χρόνο σου και φιλοσόφησε τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Με τον Ερμή, ως τα μέσα του μήνα, νιώθεις πως όλοι είναι εναντίον σου. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, οι ιδέες σου δεν είναι ξεκάθαρες, οι προσμονές σου επίσης. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο λόγος σου είναι πιο πρακτικός και δομημένος. Ο Άρης, από τις 13, σε χαλαρώνει και βγαίνεις από τις εντάσεις, τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα. Οδηγείσαι προς τα Χριστούγεννα με ανάλαφρη καρδιά και πολλές δραστηριότητες. Ο Δίας βοηθά τα σχέδιά σου. Έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις μπροστά, να φτάσεις τους στόχους σου και να ανθίσεις την καθημερινότητά σου. Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει αλλαγές. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 19, και με το εξάγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος της χρονιάς, θα έχεις μια πολυπόθητη και δίκαιη οικονομική ανταμοιβή. Όμως, και με την έκλειψη στις 4 θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα.

Tip: Υπομονή, δεν είναι ένας εύκολος μήνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο Δίας, από τις 29, φέρνει μια νέα δυναμική στον επαγγελματικό τομέα. Ο ανταγωνισμός μετριάζεται, οι εντάσεις μειώνονται στον εργασιακό χώρο. Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ερωτικά τα Χριστούγεννα με το ταίρι σου. Όμως, μην ξεχνάς πως η Αφροδίτη, από τις 19, γυρνά ανάδρομη και μπορεί εύκολα να σου πάρει πίσω ό,τι σου δίνει τώρα. Αν έχεις σχέση, θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με το ταίρι σου. Μην πιέζεις τίποτα. Κάνε μια στάση για να αναζωογονηθείς και να σκεφτείς περισσότερο τις ανάγκες σου, να δεις πιο καθαρά τα σχέδιά σου για τη χρονιά που έρχεται. Κράτα τα πράγματα υπό έλεγχο και κάνε μικρές ρυθμίσεις. Με τον Ερμή, στο απέναντι ζώδιο ως τα μέσα του μήνα, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις στην επικοινωνία.

Τip: Κάνε τον απολογισμό της χρονιάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Ερμής, ως τις 13, φέρνει έναν παροδικό και αδικαιολόγητο εκνευρισμό στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου στη δουλειά και σκέψου νέα σχέδια για να αναπτύξεις. Από τις 14, περνά στο απέναντι ζώδιο και ανοίγει ο δρόμος για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Ο Άρης, ως τις 12, σου δίνει αυτοπεποίθηση και ερωτισμό. Ανανεώνεις τη ζωή σου και προχωράς έξυπνα τα πιόνια σου. Το τετράγωνό του με τον Δία μπορεί να φέρει μια οικονομική αναποδιά. Η Αφροδίτη, στο απέναντι ζώδιο, ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19 και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μια καταπίεση στη σχέση σου. Μπορεί να νιώσεις μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων μια ανικανοποίητη ή μια εριστική διάθεση. Μη γυρνάς στο παρελθόν, γιατί δεν έχεις να περιμένεις απολύτως τίποτα.

Τip: Κάνε διάλογο.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο Ερμής αυτό τον μήνα βρίσκεται στο πλευρό σου και ευνοεί την επικοινωνία. Δώσε προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς κάποιο πρόσωπο μπορεί να σε προκαλέσει κάνοντας επίδειξη εξουσίας. Ο Άρης, από τις 13, σου δίνει ενέργεια και σε κάνει εφευρετική. Κάνε νέα βήματα, βρες νέους στόχους, νέες ιδέες και κινήσου σε χαμηλούς τόνους. Έχεις πολλές επιλογές, οι πόρτες ανοίγουν και παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Από τα μέσα του μήνα μείνε μακριά από συγκρουσιακές καταστάσεις και ανταγωνισμό. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Αφροδίτη, από τις 19, γυρνά ανάδρομη φέρνοντας πολλά συναισθηματικά μπλεξίματα και αναταράξεις. Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις στα κοντινά σου πρόσωπα και ο Άρης, ως τις 12, δε βοηθά ιδιαίτερα τα οικογενειακά θέματα.

Tip: Αντιφατικός ο μήνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Η χρονιά τελειώνει με οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και τη γαλήνη. Ο Κρόνος κινείται αργά, όμως εσύ θα καταφέρεις να καταστείλεις τις εντάσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί να είσαι αντιμέτωπη με έναν χωρισμό ή με μια νομική υπόθεση που περιμένεις να λυθεί δικαστικά. Η Αφροδίτη, από τις 19, γυρνά ανάδρομη και φέρνει καθυστερήσεις σε διαδικαστικά θέματα. Ο Δίας, από τις 29, περνά στο απέναντι ζώδιο και κάνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες. Οι παρεξηγήσεις λύνονται, βλέπεις καθαρά και αναλύεις σωστά τις καταστάσεις. Έρχονται σημαντικές αλλαγές, σήκωσε τα μανίκια και προχώρα μπροστά χωρίς να διασκορπίζεσαι. Έχεις ανάγκη την καινοτομία και ρισκάρεις γι’ αυτήν παίρνοντας μαθήματα από το παρελθόν.

Tip: Είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα με το νέο έτος!

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει την αναγνώριση αλλά και μια οικονομική ανταμοιβή που περίμενες. Μπορεί να επωφεληθείς από χρήματα της οικογένειας. Με τον Ερμή, από τις 14, μπορεί να αναπολήσεις παλιές οικογενειακές στιγμές, κυρίως τα Χριστούγεννα ή μπορεί να επισκεφθείς ένα συγγενικό πρόσωπο που μένει μακριά. Με τον Άρη, από τις 13, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι και να ζήσεις πράγματι στιγμές που νοσταλγείς. Η Αφροδίτη, βέβαια, από τις 19 ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και δεν αποκλείεται να φέρει οικογενειακές ανακατατάξεις. Παλιές οικογενειακές υποθέσεις έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς, όμως κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να πετύχεις τους στόχους σου. Τα αποτελέσματα θα σε χαροποιήσουν. Μαγνητίζεις, θέλεις να είσαι χρήσιμη και να βοηθάς τους άλλους.

Τip: Μην ξοδεύεις χρήματα αλόγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Με την ηλιακή έκλειψη, στις 4, είσαι σπάταλη. Ξοδεύεις χρήματα για να περάσεις καλά στις γιορτές των Χριστουγέννων. Μπορεί να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν. Ο Ερμής, από τις 14, φέρνει καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές με τους άλλους. Αγαπημένα πρόσωπα σε θέλουν στο πλευρό τους και σ’ το δείχνουν. Λες "ναι" σε ό,τι κι αν σου ζητήσουν. Η Αφροδίτη σού δίνει την ανάγκη όλο τον μήνα για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Είσαι ερωτευμένη και επιχειρηματική. Το πάθος κυριαρχεί. Βέβαια, από τις 19, γυρνά ανάδρομη και μάλλον θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Τα επαγγελματικά ταλέντα σου βγαίνουν στο φως αυτό τον μήνα, σε έχουν ανάγκη και το εκτιμάς ακόμα και αν χρειαστεί να τρέχεις. Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό και η ενέργειά σου είναι στην κορυφή.

Tip: Δυσκολεύεσαι να επικεντρωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Στις 4 πραγματοποιείται μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου και, αν έχεις γενέθλια, θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος στη ζωή σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να σε απασχολήσει η κτητικότητα του συντρόφου σου ή θέματα παιδιών. Δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για αλλαγές ή για συγκρούσεις. Έρχονται τα Χριστούγεννα και δε θέλεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Ο Άρης από τις 13 περνά στο ζώδιό σου και θα περάσεις τις γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί το έχεις ανάγκη. Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 19, σου θυμίζει τις συναισθηματικές απογοητεύσεις σου και σε κλείνει σε ένα καβούκι. Ο Δίας και ο Κρόνος φέρνουν νέες επαγγελματικές προοπτικές, έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, ως τις 21, σου δίνει ενέργεια και κίνητρα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ως τις 13, πολλαπλασιάζεις τα σχέδιά σου, μπορεί να πας ένα ταξίδι ή να κάνεις μια ερωτική απόδραση.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, από τις 19, σε βάζει στη διαδικασία να επανεκτιμήσεις σημαντικές για εσένα σχέσεις. Αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις ή αν πρέπει να χωρίσεις. Είναι η στιγμή να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, να κάνεις πράγματα για να εκτονωθείς, πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και κράτα αποστάσεις για λίγο από το ταίρι σου. Με τον Δία, από τις 29, θα ασχοληθείς με νέα σχέδια, σεμινάρια, σπουδές. Ψάχνεις να βρεις νέα επαγγελματικά σχέδια, αλλά δεν τα ανακοινώνεις. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Πλούτωνας βρίσκονται, επίσης, στο ζώδιό σου και φέρνουν ευκαιρίες για συναντήσεις και διάλογο, θέλεις να ανοίξεις φτερά, να διασκεδάσεις, να βγεις από το καβούκι σου, να περάσεις όμορφες στιγμές που θα σε ολοκληρώσουν. Μια μετακόμιση είναι πιθανή.

Tip: Είσαι λίγο απαισιόδοξη αυτό τον μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή στις αρχές του μήνα σε προσγειώνει στην πραγματικότητα, όπως και η ηλιακή έκλειψη στις 4. Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, από τις 19, και φέρνει ταλαιπωρία στον έρωτα, μια αγάπη που ίσως δεν οδηγείται πουθενά, υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν. Ασχολείσαι με όλα αυτά στο τέλος της χρονιάς. Μην αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει και να σε μπλέκει σε ερωτικές καταστάσεις. Ο Άρης, ως τις 12, σε πιέζει σε επαγγελματικά θέματα, όμως, από τις 13 χαλαρώνεις και περνάς ανέμελα τα Χριστούγεννα. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί του θέλεις όλα να τα ελέγχεις. Ο Δίας, και αυτός στο ζώδιό σου ως τις 28, ανοίγει πόρτες, όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι, για να σταθεροποιηθείς, θα πρέπει να καινοτομήσεις. Έχεις φαντασία και ιδέες, επικεντρώσου περισσότερο όμως στις σχέσεις σου.

Tip: Τόλμα να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Η ηλιακή έκλειψη στις 4 φέρνει έγνοιες για την καριέρα. Μπορεί κάποιες εξελίξεις να σε ενθουσιάσουν, λάμπεις, όμως μην ονειροβατείς. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στον εαυτό σου. Με τον Άρη, ως τις 12, έχεις πολλή ενέργεια και είσαι παραγωγική. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να φέρει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, θέλεις εκπλήξεις και χαρά. Μαντεύεις τους άλλους, αυτά που σκέφτονται και αισθάνονται και ξέρεις πώς να τους ολοκληρώσεις. Η επικοινωνία είναι καλή, ο διάλογος ευνοείται, μιλάς ανοιχτά. Η Αφροδίτη, από τις 19, γυρίζει ανάδρομη και μπορεί να νιώσεις νοσταλγία για μια παλιά φιλία που είχες ή για μια ομάδα/σύλλογο που ήσουν παλιά. Γενικά, κράτα χαμηλούς τόνους, τα Χριστούγεννα φέρνουν εκνευρισμό.

Τip: Έχεις μεγάλη διαίσθηση.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i