Ένας άλλος δρόμος για άψογους κοιλιακούς

Η πιο προηγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής για τους κοιλιακούς σου.

woman fitness body iStock

Δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί κάποιος από το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή των κοιλιακών μυών μόνο με την αυστηρή διατροφή και τη σκληρή άσκηση. Ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί να αφαιρέσει το επίμονο υποδόριο λίπος και να σμιλέψει το σώμα σας ώστε να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος Vaser Hi Def για Six-pack Abs είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης, βασισμένη σε μια προηγμένη τεχνική που μπορεί να αφαιρέσει το λίπος γύρω από τους μυς, καθιστώντας την περιοχή πιο γραμμωμένη. Η Vaser Hi Def λιποαναρρόφηση χρησιμοποιεί ενέργεια υπερήχων για να καθορίσει και να βελτιώσει τη μυϊκή ανατομία και το περίγραμμα της περιοχής, και υπερτερεί της κλασικής ή της laser υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης, καθώς επιτρέπει στον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό να στοχεύει με ακρίβεια και πιο αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος, χωρίς ανομοιομορφίες.

Ο πλαστικός χειρουργός επιλέγει την περιοχή προς θεραπεία και χρησιμοποιεί τη συσκευή με τη βοήθεια υπερήχων για να ρευστοποιήσει τα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανεπηρέαστα τα γύρω νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία και τον συνδετικό ιστό. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος αφαιρείται μέσω μιας ήπιας διαδικασίας αναρρόφησης, η οποία προάγει ομαλά αποτελέσματα και ταχύτερη επούλωση.

Η λιπογλυπτική Vaser HD είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με ελάχιστη απώλεια αίματος, που βελτιώνει και τονίζει την εμφάνιση των μυών, εξομαλύνει το δέρμα σε περιοχές όπως τα χέρια και ο λαιμός, βελτιώνει την ανάταξη του δέρματος, παρέχει ταχεία επούλωση και ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα σύσφιγξης. Το να βρίσκεστε στα σωστά χέρια είναι πολύ σημαντικό, όταν πρόκειται για την επίτευξη της βέλτιστης διαμόρφωσης του σώματος και των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Η σωστή μετεγχειρητική φροντίδα θα συμβάλει σε ακόμη πιο γρήγορη και ομαλή ανάρρωση. Θα φοράτε έναν ειδικό κορσέ συμπίεσης για ένα περίπου μήνα και κατά την ίδια περίοδο αποφεύγετε τις εντατικές προπονήσεις, ακολουθώντας απλά μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς ζαχαρούχες και λιπαρές τροφές.

Ευχαριστούμε τον δρα Ελευθέριο Δημητραδιού, πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό, επιστημονικό υπεύθυνο Luxurious Medical Aesthetics & Plastic Surgery (eleftheriosdimitradiou.gr και luxuriousmedicalaesthetics.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i