Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

μηνιαίες προβλέψεις iStock

Ζώδια Φεβρουαρίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Έχεις ανάγκη την ελευθερία, δεν μπορείς να περιοριστείς από τους άλλους. Συμβαίνει πράγματι αυτό ή είναι η ιδέα σου; Μπορεί να σου επιβάλλουν κάποιους περιορισμούς στη δουλειά που δεν αντέχεις. Ο Άρης ενισχύει την ενέργειά σου. Αξιοποίησε το πρώτο δεκαπενθήμερο για να βάλεις βάσεις σε νέα σχέδια, προσωπικά ή επαγγελματικά. Απόφυγε να νευριάσεις με τους άλλους, δεν οδηγείσαι πουθενά έτσι. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμα, βάλε στόχους, αλλά πρόσεχε την παρορμητικότητά σου. Υπάρχουν καθυστερήσεις. Με τον Ήλιο, ως τις 18, η ατμόσφαιρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ευχάριστη. Ζήσε όμορφες στιγμές, απόλαυσε το παρόν. Βλέπεις μακριά, θέλεις όλα να τα ελέγχεις, όμως δε διακρίνεις τι συμβαίνει τώρα μπροστά στα μάτια σου. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, φόρτωσε τις μπαταρίες σου.
 

Τip: Είναι προκλητικός ο μήνας.
 

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)
Απολαμβάνεις ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακούς, ανακαλύπτεις προσωπικότητες και δημιουργείς νέες σχέσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής σε στηρίζουν. Όμως, μη βιάζεσαι, προχώρα με σύνεση. Πάρε τον χρόνο σου να σχεδιάσεις πράγματα, να τα τελειοποιήσεις. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου δίνει την ανάγκη της ανεξαρτησίας, σε κάνει απρόβλεπτη, όμως σε προστατεύει επαγγελματικά. Από τη μια πλευρά, θέλεις την ασφάλεια, από την άλλη, δέχεσαι να ζήσεις την περιπέτεια. Δραστηριοποιήσου τις πρώτες ημέρες για να αναλύσεις καταστάσεις, να δεις τι θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις, συγκεντρώσου στους στόχους σου. Μετά μπορείς να περάσεις στη δράση. Ο Ποσειδώνας προστατεύει τον κοινωνικοεπαγγελματικό σου κύκλο, ο Δίας σε σπρώχνει να πας μπροστά, ενώ ο Κρόνος σταθεροποιεί τις καταστάσεις.
 

Tip: Ο μήνας σε καλεί σε σκέψη.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)
Με Δία και Ποσειδώνα, δυσκολεύεσαι να ξέρεις τι θέλεις, αυτοί οι δύο φρενάρουν τη δράση σου. Μπορεί να νιώσεις μια νοσταλγία ή να έχεις την εντύπωση του déjà vu. Βλέπεις τα γεγονότα, τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Ο Ερμής δυναμιτίζει τις καταστάσεις από τα μέσα του μήνα. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες ή να έχεις μια επαγγελματική πρόταση. Συναισθηματικά, μπορεί να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου αν έχεις σχέση ή να μην ξέρεις τι ζητάς, αν είσαι μόνη. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις, αναζητάς την ανανέωση, αλλά δεν ξέρεις πώς θα τη βρεις. Κάνε υποχωρήσεις και απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σκέψου τον δρόμο που θέλεις να πάρεις για να καταλήξεις κάπου, είναι η προτεραιότητά σου. Ο Ήλιος, ως τις 18, είναι στο πλευρό σου, το ίδιο και ο Κρόνος.
 

Τip: Ξεκουράσου, μπορεί η ενέργειά σου να είναι χαμηλή.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Είσαι ευαίσθητη αυτό τον μήνα και φροντίζεις το ταίρι σου. Βρίσκεσαι στο πλευρό φίλων, συναδέλφων, οικογένειας. Πέρνα όμορφες στιγμές με τα κοντινά σου πρόσωπα, ο ρομαντισμός κυριαρχεί και, αν είσαι μόνη, ένα χτυποκάρδι δε θα καθυστερήσει. Ταυτόχρονα, βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ανασχηματισμό, γίνονται αλλαγές και δυσκολεύεσαι να δεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις. Έχεις πολλά να κάνεις και να σκεφτείς και δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, βγες από το σπίτι σου. Συγκεντρώσου για να φτάσεις στον στόχο σου και μην κάνεις τα πάντα για το χρήμα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη, να κάνεις πλάνα, να διαπραγματευτείς ίσως. Αναλύεις πολύ τα πράγματα και αγχώνεσαι. Ο Ποσειδώνας σε στηρίζει, σου δίνει φαντασία και προχωράς σε δημιουργικά σχέδια. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου.
 

Τip: Κάνε μια μικρή ενδοσκόπηση.
 

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
Ο δυναμισμός σου είναι μεγάλος σε κάθε επίπεδο, βρίσκεσαι στην ανώτερη ταχύτητα. Παίρνεις πρωτοβουλίες, ψάχνεις ευκαιρίες, κινείς τις καταστάσεις. Θέλεις να απαλλαγείς απ’ ό,τι σε βαραίνει για να ανανεωθείς, τίποτα δε σε σταματά. Θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, να βγεις από τη ρουτίνα. Αναζητάς το πάθος, όμως πρέπει να προχωράς βήμα βήμα. Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει λίγο υπερβολική. Μαζί με την Αφροδίτη, σου βάζουν κάποια εμπόδια αλλά ταυτόχρονα σε ρίχνουν και σε βαθιά σκέψη. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις που πρέπει άμεσα να διαχειριστείς. Το πρώτο δεκαπενθήμερο ευνοείσαι. Ένα γεγονός μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που κινείσαι και κάτι άλλο θα σε τονώσει. Αισθάνεσαι πως πρέπει να πάρεις μια στροφή στη ζωή σου, μπορεί να συγκατοικήσεις, να μετακομίσεις, να κάνεις νέα σχέδια κ.λπ.
 

Tip: Είναι μήνας δράσης.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)
Οι σχέσεις σου προχωρούν καλά. Ο Ερμής ευνοεί τον διάλογο, λες όλα όσα θέλεις να πεις, εκφράζεσαι, επικοινωνείς. Ερωτικά και οικογενειακά σχέδια ευνοούνται. Όλα σε βοηθούν για να νομιμοποιήσεις, να βάλεις βάσεις, να επισημοποιήσεις. Νέοι έρωτες, νέες φιλίες, ένα μωρό ή ένα σχέδιο ακινήτων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Διασκεδάζεις, κινείσαι δεξιά-αριστερά, ερωτεύεσαι. Προχωράς καλά όλα όσα σχεδιάζεις. Μη χάνεσαι στις λεπτομέρειες, δες την ουσία. Πάρε τη ζωή όπως έρχεται και μην αναζητάς την τελειότητα στο σπίτι σου ή στους άλλους. Μίλα για τα θέλω σου και τις φιλοδοξίες σου για να λάβεις όσα επιθυμείς. Παραδώσου, ο Πλούτωνας σού κλείνει το μάτι. Χτίσε μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου και άσε τις αμφιβολίες σου στην άκρη. Βγάλε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην επιφάνεια.
 

Tip: Πάρε ανάσες και χαλάρωσε.
 

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)
Δεν είναι όλα ήρεμα, θα πρέπει να είσαι εσύ ήρεμη για να διατηρήσεις την αρμονία. Ο Ερμής, μέχρι τα μέσα του μήνα, δε σε βοηθά για να αποφύγεις τις εντάσεις. Μετά τις 15 μπορείς να περάσεις σημαντικά μηνύματα στους άλλους. Ο Κρόνος στηρίζει τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη, βρίσκεις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες. Δε σου λείπουν ούτε ο δυναμισμός ούτε τα κίνητρα. Αισθάνεσαι πως σε εκτιμούν, σε καταλαβαίνουν και έτσι προχωράς μπροστά. Κάποιες καθυστερήσεις και αμφιβολίες είναι πιθανές. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς και να αναλύσεις καταστάσεις. Ζήτα τη στήριξη που χρειάζεσαι, δεν είσαι υποχρεωμένη να σηκώνεις το βάρος όλων πάνω σου. Κοντινά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου.
 

Τip: Μη σταματάς μπροστά σε μικρά εμπόδια.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε στηρίζουν. Υπάρχει δράση και δυναμισμός για να προχωρήσεις μπροστά. Ψάχνεις τη σταθερότητα σε ό,τι επιχειρείς. Δε λείπει η φαντασία στις δραστηριότητές σου. Με τον Ουρανό, θέλεις να αποδράσεις από τη ρουτίνα και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Μείωσε την παρορμητικότητά σου, που μπορεί να σε σπρώξει σε ρίσκο. Ο Ερμής σε βοηθά να εξελιχθείς, επικοινωνείς καλύτερα και προετοιμάζεις το έδαφος. Επαγγελματικά, προωθείς τα σχέδιά σου, θέλεις να διαχειρίζεσαι τα πάντα, όμως μη βιάζεσαι. Κάνε μια στάση. Η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητα του μήνα. Το πάθος κυριαρχεί στη ζωή σου, το κλίμα είναι αισθησιακό. Ή όλα ή τίποτα. Ο Άρης σε επιβεβαιώνει. Απόφυγε τις εκρήξεις στον οικογενειακό χώρο. Ο Κρόνος προκαλεί αναταράξεις. Δες προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σου και πάρε τον χρόνο σου.
 

Tip: Ισορρόπησε, απόφυγε τις υπερβολές.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Μην αφήνεις τη φαντασία να σε βγάζει από την πραγματικότητα. Με Δία και Ποσειδώνα, πάρε τον χρόνο σου. Με τον Άρη, ξεχειλίζεις από ενέργεια. Έχεις την εντύπωση πως όλα είναι εύκολα και η τύχη σού χαμογελά. Τολμάς και παίρνεις πρωτοβουλίες που είναι προς όφελός σου. Προσοχή στις τάσεις ελευθερίας σου, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Οι πλανήτες σε στηρίζουν στον τομέα των δραστηριοτήτων, έχεις ευκαιρίες για να εξελίξεις τα πράγματα. Αισθηματικά, το πάθος κυριαρχεί και ενισχύεις τη σχέση σου. Η χαρά της ζωής σερφάρει σε κάθε επίπεδο. Από τα μέσα του μήνα ψάχνεις περισσότερο την ισορροπία και τη σταθερότητα. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, πέρα από τα συνηθισμένα. Το ένστικτό σου σε οδηγεί και προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση. Οι ιδέες και τα σχέδιά σου είναι υποσχόμενα.
 

Tip: Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου αναδομεί τον εσωτερικό σου κόσμο. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τολμάς να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται επίσης στο ζώδιό σου και ενισχύουν τη σχέση σου. Μπορεί να δεσμευτείς πιο σοβαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια παθιασμένη γνωριμία. Η επικοινωνία είναι καλή σε οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Έχεις πολλά κίνητρα και τίποτα δε σε σταματά, ούτε κάποιες καθυστερήσεις στις αρχές του μήνα. Ο Ποσειδώνας σε κάνει δημιουργική, αλλάζεις την καθημερινότητά σου, νιώθεις πως έχεις φτερά. Απαλλαγμένη από αμφιβολίες, βγάζεις όλη σου τη δύναμη στην επιφάνεια. Είσαι ικανή να φτάσεις στην κορυφή και λαμβάνεις την εκτίμηση των άλλων. Έχεις συνειδητοποιήσει την αξία και τις ικανότητές σου και οδηγείσαι σε έναν βασιλικό δρόμο.
 

Tip: Ζεις ευχάριστες στιγμές.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)
Ο Ήλιος και ο Κρόνος βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε σπρώχνουν να σκεφτείς τι θέλεις για να προετοιμάσεις το έδαφος. Δες πώς θα προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα εξελίξεις τις καταστάσεις. Ο Ουρανός σε σπρώχνει να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Ο φιλικός τομέας είναι πιο ηλιόλουστος από τον οικογενειακό. Με τον Ποσειδώνα, έχεις χίλια ερωτήματα. Ταυτόχρονα, γίνεται μια σημαντική αλλαγή. Μην πιέζεις τίποτα, απόφυγε τον παρορμητισμό και άσε το έδαφος να προετοιμαστεί. Η κατάσταση είναι τεταμένη και νευρώδης. Υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις σου. Από τα μέσα του μήνα έχεις ανάγκη μεγαλύτερη ελευθερία για να κάνεις αυτό που θες. Μην προκαλείς, μην ελέγχεις. Χαλάρωσε. Κοντινά σου πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε στηρίξουν. Δες όλους τους τομείς της ζωής σου περισσότερο ρεαλιστικά.
 

Tip: Κάνε μια ενδοσκόπηση.
 

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)
Ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε κάνουν δημιουργική. Έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση, ένστικτο και ευαισθησία. Οι σχέσεις σου σε ολοκληρώνουν, όμως αναζητάς την ανανέωση. Ακούς τις επιθυμίες του συντρόφου σου, σε αγαπά και είσαι ευτυχισμένη. Η Αφροδίτη ενισχύει τη σχέση σου. Ο Άρης σε κάνει επιχειρηματική και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Υπερασπίζεσαι τα σχέδιά σου , καθώς έχεις μελετήσει σοβαρά τις ιδέες σου. Η φαντασία δε σου λείπει. Έχεις ευκαιρίες για να εξελιχθείς στη δουλειά σου, έχεις πολλά να προσφέρεις. Τελείωνε με όλα όσα έχεις ξεκινήσει και γύρνα σελίδα. Είναι καιρός να ανοιχτείς σε νέα πράγματα, έχεις ανάγκες που δεν έχεις ικανοποιήσει. Οι καταστάσεις ξεκαθαρίζονται και οργανώνεσαι περισσότερο απέναντι σε οτιδήποτε παρουσιάζεται.
 

Τip: Μη διασκορπίζεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i