Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο τον πρώτο μήνα της Άνοιξης;

μηνιαίες προβλέψεις iStock

Από τη Χρύσα Συκά. 

Ζώδια Μαρτίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας στις αρχές του μήνα σου δίνουν κύρος και σε βοηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Βάζεις στόχους και προτεραιότητά σου είναι η δουλειά. Είσαι φιλόδοξη και βλέπεις μακριά. Με τον Άρη, από τις 6, ξεχειλίζεις από ενέργεια, κάνεις σχέδια, είσαι η ψυχή της παρέας. Ασχολείσαι με τους φίλους σου, τα κοινά, επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με Άρη/Κρόνο στον Υδροχόο. Ο Άρης σε κάνει επιθετική μερικές φορές, ενώ ο Κρόνος σε προσγειώνει. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος, διασκορπίζεσαι, αλλά ξέρεις να πατάς στη γη. Προσαρμόζεσαι γρήγορα. Μην μπλέκεις οικονομικά με φίλους και μη χρηματοδοτείς αμφίβολα σχέδια. Σε περιμένουν περισσότερες δραστηριότητες αυτό τον μήνα, κάνεις νέες γνωριμίες και, αν θέλεις να δεσμευτείς, θα βρεις το άτομο που ψάχνεις. Η Αφροδίτη σε στηρίζει και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

Τip: Κράτα μυστικά τα σχέδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου δίνει την ανάγκη για αλλαγές και ανανέωση. Φτάνεις στα όριά σου. Εκπλήξεις σε περιμένουν σε κάθε επίπεδο. Με Αφροδίτη/Άρη στις αρχές του μήνα, μπορεί να κάνεις μια συμφωνία που θα είναι περισσότερο συναισθηματική παρά πρακτική. Με Ερμή και Δία στους Ιχθύς, θα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια φίλων και συνεργατών. Προχώρα με τη λογική τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Διαφορετικά, μπορεί να βιώσεις εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου και χρειάζεσαι χρόνο. Μπορεί να νιώθεις πως κάτι σε φρενάρει, όμως στην τελική αυτό σε βοηθά να κάνεις καλές επιλογές. Μην κοιτάς πίσω, το μέλλον είναι μπροστά, απελευθερώσου, χαλάρωσε. Στην ερωτική σου ζωή θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη σε βοηθά να ανάψεις τη φλόγα.

Tip: Άλλαξε ιδέες και ξεκουράσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο Ερμής και ο Δίας στους Ιχθύς μπλέκουν τις καταστάσεις. Βλέπεις τα πράγματα ανάποδα ή χάνεσαι σε διαφορετικά σχέδια. Έχεις όμως βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι. Ο Ουρανός σού δημιουργεί υπαρξιακά προβλήματα. Δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι και θέτεις πολλά ερωτήματα. Δες την πραγματικότητα και πάρε τα πράγματα ένα ένα. Δέξου τις αλλαγές που γίνονται. Πρέπει να κάνεις πολλά ακόμα για να φτάσεις τους στόχους σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και το πάθος κυριαρχεί αυτό τον μήνα. Μην απομονώνεσαι. Μπορεί να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια για να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Η νέα Σελήνη φέρνει εξόδους και νέες γνωριμίες, ενώ η πανσέληνος φέρνει διλήμματα επαγγελματικά που βάζουν την οικογένεια σε δεύτερη μοίρα. Το τετράγωνο του Ουρανού με Αφροδίτη/Άρη, μετά τις 20, φέρνει ανεξέλεγκτα και πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα πρέπει να προσέξεις να μην πληγώσεις αγαπημένα πρόσωπα.

Τip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Υπάρχουν αναταράξεις αυτό τον μήνα. Έχεις ανάγκη να σε αφήσουν να οδηγήσεις τη ζωή σου όπου θες. Ο Ουρανός σε ξυπνά και από τις 20 και μετά το τετράγωνο που σχηματίζει με Αφροδίτη/Άρη δημιουργεί απρόβλεπτες και επαναστατικές καταστάσεις. Μπορεί να αποχωρήσεις από μια ομάδα. Θέλεις να ταρακουνήσεις την καθημερινότητά σου και ταυτόχρονα η σιγουριά σού λείπει. Χρειάζεσαι χρόνο για να ξέρεις από ποια πλευρά θα δεις τα πράγματα. Η νέα Σελήνη σού δίνει ενθουσιασμό και Άρης/Πλούτωνας στις αρχές του μήνα στο απέναντι ζώδιο σε σπρώχνουν σε αλλαγές. Στη συνέχεια, με τους πλανήτες στον Υδροχόο, έχεις ανάγκη μια ενδοσκόπηση για να δεις πιο καθαρά. Μη βιάζεσαι να προχωράς πράγματα ή να κάνεις αγορές. Κι αν έχεις αμφιβολίες, άκου περισσότερο το ένστικτό σου.

Τip: Αυτοί που σε αγαπούν σέβονται τις επιλογές σου.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Η Αφροδίτη και ο Άρης στις αρχές του μήνα στρώνουν το έδαφος για πικάντικες ερωτικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό τομέα και να αποδιοργανωθείς. Πρέπει να προσαρμοστείς τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο Ερμής, ο Δίας και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού ζητούν να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, περιουσιακά ζητήματα. Η επικοινωνία είναι εύθραυστη. Μπορεί να συναντήσεις εμπόδια στον δρόμο σου. Νέα σχέδια και ιδέες δε σου λείπουν, όμως μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν έχεις διάθεση και κάνεις πίσω σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Βρες τις ισορροπίες σου μέσα από μικρά πράγματα και απόφυγε την ξεροκεφαλιά.

Tip: Δημιουργείς νέες φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Μείνε με τα πόδια στη γη, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Μην παρασύρεσαι από τα μεγάλα λόγια που σου υπόσχονται. Με Άρη/Κρόνο διαχειρίσου τις προτεραιότητές σου και δες εκ νέου τα σχέδιά σου. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε καλούν να τολμήσεις. Είσαι περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Νέες σχέσεις δημιουργούνται. Μπορεί να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο από τον εργασιακό χώρο. Τα συναισθήματα είναι έντονα, ενισχύονται και από τα μέσα του μήνα έρχονται ανατροπές στον έρωτα. Δημιουργούνται μεγάλες εντάσεις και μπορεί να νιώσεις προδομένη ή πληγωμένη από το ταίρι σου. Στηρίξου στον διάλογο και εξήγησε με ηρεμία τις καταστάσεις. Μη νευριάζεις, πρέπει να σκεφτείς. Πάρε τον χρόνο σου πριν σταθεροποιηθείς σε μια σχέση. Μπορεί να αλλάξεις σύντροφο ή να εμβαθύνεις μια σχέση. Ξέχνα ότι ήξερες, θα ζήσεις κάτι σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Tip: Εξωτερικές καταστάσεις σε επηρεάζουν.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο Ουρανός φέρνει ανανέωση στην ερωτική σου ζωή. Με Αφροδίτη/Κρόνο, αλλάζει η οπτική σου απέναντι στους άλλους. Θέλεις να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου, να νιώσεις ασφαλής. Με τον Άρη, είσαι υπερδραστήρια, δυναμική, φιλόδοξη, θέλεις να φτάσεις τους στόχους σου και να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Κάποιες εντάσεις μικρής διάρκειας είναι πιθανές. Ο Άρης και ο Πλούτωνας στις αρχές του μήνα μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια οικογενειακή ρήξη. Από τις 6 είσαι δημιουργική, το πάθος φουντώνει. Ο Δίας θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις μια σημαντική θέση στη δουλειά σου, η εργατικότητα και η επιμονή σου ανταμείβονται. Από τις 20 η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και μπορεί να δυσκολευτείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις. Διατήρησε την αρμονία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Τip: Προσοχή σε οικονομικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στις αρχές του μήνα δυναμιτίζουν τη ζήλια και το πάθος. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από τις 6, με τον Άρη, έχεις μια επιθετική συμπεριφορά και εκνευρίζεσαι από διάφορους περιορισμούς που σου θέτουν στο οικογενειακό ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη και ο Άρης σε κάνουν κτητική απέναντι στο ταίρι σου. Από τις 20 το τετράγωνο Άρη/Ουρανού προκαλεί οικογενειακά θέματα, πιθανή η αλλαγή κατοικίας ή μια μετακόμιση. Είναι σημαντικός ο μήνας, καθώς μπορεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Βγαίνεις από τη ρουτίνα και αναπτύσσεσαι γιατί ξέρεις τι θέλεις πραγματικά. Ο Ερμής σε σπρώχνει σε αλλαγές και θα πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις να προχωρήσεις προς το άγνωστο ή αν θα μείνεις ήρεμα στη θέση σου, στις σχέσεις σου ή στη δουλειά σου.

Tip: Ξεκινάς πάνω σε νέες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν εύνοια στις σχέσεις σου, ανακαλύπτεις κοινά ενδιαφέροντα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα φιλικό πρόσωπο ή από ένα πρόσωπο που κινείται κοντά σου. Από τις 20, προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα και να χαλάσει το ήρεμο κλίμα. Μην επιβαρύνεις κοντινά σου πρόσωπα με προβλήματα της δουλειάς. Τα άστρα μπλοκάρουν την άνοδο που ονειρεύεσαι, νομίζεις πως σε κοροϊδεύουν. Ο Ουρανός ζητά αλλαγές, σε σπρώχνει μπροστά και σε κάνει παρορμητική. Συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και οικογενειακά πρόσωπα σώζουν την κατάσταση. Σε λίγο καιρό τα εμπόδια θα ξεπεραστούν και θα ξεκινήσεις πάνω σε υγιείς βάσεις. Ρύθμισε τις διαφορές σε προσωπικό ή σε κοινωνικό επίπεδο, πάρε πρωτοβουλίες για να εξελιχθείς.

Tip: Μην πιέζεις τίποτα τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Με Αφροδίτη/Άρη/Πλούτωνα στο ζώδιό σου, θέλεις να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και μπορεί να βρίσκεται μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τίποτα δε σε σταματά. Ο Ουρανός σού δίνει όλα τα μέσα για να ανανεωθείς. Είσαι πιο κοινωνική, ανοιχτή, επικοινωνιακή. Η Αφροδίτη σού δίνει φαντασία και ελαφρότητα. Ένας νέος επαγγελματικός χώρος μπορεί να σου προσφέρει την ηρεμία που έχεις ανάγκη. Ο Άρης και ο Κρόνος σού προτείνουν την καινοτομία. Μια τάση ανεξαρτησίας σε σπρώχνει να πας μπροστά. Ο Άρης σε κάνει καταναλωτική αλλά και ισχυρογνώμων πάνω σε οικονομικά θέματα. Με τον Ερμή στους Ιχθύς, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και εκδρομές. Έχεις ανάγκη τη χαλάρωση, την ξεκούραση, βρες τι σου κάνει καλό και απαλλάξου από οτιδήποτε σε μπλοκάρει.

Tip: Οι πλανήτες θέλουν να σε απελευθερώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρουν στη ζωή σου έναν κεραυνοβόλο έρωτα, έναν επιπόλαιο έρωτα, εντάσεις με το ταίρι σου αλλά και έντονα παρορμητικές καταστάσεις. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού φέρνει ανυπομονησία και ακραίες συμπεριφορές. Βέβαια, Αφροδίτη/Κρόνος συγκρατούν, ισορροπούν τις καταστάσεις. Η δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την τρικυμία της συναισθηματικής σου ζωής. Οι πλανήτες στο ζώδιό σου φέρνουν εξελίξεις, θετικές και αρνητικές, υπάρχουν προοπτικές. Μέχρι τώρα αναρωτιόσουν, η ζωή ή οι άνθρωποι δε σου κάνουν δώρα; Τώρα ξέρεις πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί. Πατάς στη γη και ξέρεις να δείχνεις τα δόντια σου όταν πρέπει. Στη δουλειά ενισχύεις τη θέση σου. Τα σχέδια και οι ιδέες σου στηρίζονται σε γερές βάσεις. Τα πράγματα πάνε καλά και το ηθικό ανεβαίνει.

Tip: Βάλε τα πράγματα σε σειρά.

ΙΧΘΥΣ (20/2-20/3)

Κάτι υπάρχει στη ζωή σου που έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε σχέση. Η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας στο ζώδιό σου βρίσκονται στο πλευρό σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και υπάρχει η επιθυμία να ζήσεις πικάντικες ιστορίες. Η φαντασία και η εφευρετικότητα είναι στα ύψη, ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου τώρα. Μικρά λάθη που θα διαπράξεις θα είναι άνευ ουσίας, τα εμπόδια που συναντάς είναι περιορισμένα. Έχεις αναλύσει τα πράγματα λεπτομερώς και επικεντρώνεσαι στους στόχους σου. Βάζεις προτεραιότητες. Έχεις την ενέργεια να προχωράς με ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα, έχεις προετοιμάσει το έδαφος. Με τους πλανήτες στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου είναι στην κορυφή. Η δημιουργικότητα ξεχειλίζει, δε σου λείπουν ιδέες σε κάθε επίπεδο. Όλα βελτιώνονται, επιβεβαιώνεσαι και βγαίνεις κερδισμένη.

Tip: Άκου το ένστικτό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i