"Ένα με τη ζωή" του Tolle Eckhart

Βιβλίο

Τα κείμενα αυτά θα είναι ο συνοδοιπόρος σας στον δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς τη γαλήνη και την εσωτερική αναγέννηση. Ο οδηγός σας προς τον καινούργιο σας εαυτό. Το βιβλίο αυτό αποτελεί, στην ουσία, το καταστάλαγμα της σοφίας που κατακλύζει τις σελίδες του περίφημου βιβλίου του διάσημου πνευματικού δασκάλου Μια Νέα Ζωή. Είναι μια συλλογή αποσπασμάτων έμπνευσης για να διαχειριστείτε το άγχος και τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής. Βυθιστείτε σε αυτόν τον εσωτερικό ωκεανό της γνώσης και επεξεργαστείτε την όποτε έχετε ανάγκη από καθοδήγηση, παρηγοριά ή παρακίνηση.

"Σπουδαία πνευµατική διδασκαλία. Ένα από τα πλέον πολύτιµα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ". Oprah Winfrey. Όταν η Oprah ανακοίνωσε ότι το βιβλίο Μια Νέα Ζωή ήταν η 61η επιλογή του Book Club της, το βιβλίο έφτασε στην πρώτη θέση της λίστας των best seller των New York Times, µε πωλήσεις που ξεπέρασαν τα πέντε εκατοµµύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσµο, παραµένοντας στην κορυφή για 22 συνεχόµενες εβδοµάδες. Ο σκοπός του περίφηµου αυτού βιβλίου είναι να επιφέρει µια αφύπνιση, ένα πνευµατικό "ξύπνηµα", που θα µας οδηγήσει να δούµε την πραγµατική ουσία της ζωής, την αξία της κάθε στιγµής και να αποτινάξουµε το βάρος του παρελθόντος, αλλά και των τοξικών ανθρώπων και συναισθηµάτων.

βιβλιο

ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗ ∆ΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ;

Ο Eckhart Tolle, υπ’ αριθµόν ένα ευπώλητος συγγραφέας στη λίστα των New York Times, επανέρχεται επιλέγοντας τα πιο λαµπερά "διαµάντια" του επιτυχηµένου του βιβλίου Μια Νέα Ζωή. Ένα απόσταγµα σοφίας, µια συνέχεια ενός εκδοτικού φαινοµένου, που θα σας αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i