Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά φορέματα για κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Τα φορέματα που κάθε σύγχρονη γυναίκα αξίζει να προσθέσει στη συλλογή της.

φορεμα Courtesy of Mat Fashion

Λίγο πριν καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι, οι περισσότερες fashionistas έχουμε στο νου μας κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να ανανεώσουμε δηλαδή τη γκαρνταρόμπα μας με όλα τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία της εποχής χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο στιλ και την αισθητική μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ρούχα που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας να είναι κομψά και να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

Ένα από τα κομμάτια που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι τα φορέματα. Mini, midi ή maxi, τα φορέματα είναι το πιο πρακτικό και ευέλικτο one piece της συλλογής μας. Όποια κι αν είναι η περίσταση ή το στιλ σου, πάντα θα μπορείς να βρεις το ιδανικό φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο look.

Λίγο πριν ξεκινήσεις το καλοκαιρινό shopping, αξίζει σίγουρα να ρίξεις μία ματιά στη νέα συλλογή της mat.fashion, το brand που αγαπά τις γυναίκες και έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει τις καμπύλες και τη μοναδικότητα της καθεμίας μας. Η νέα SS22 συλλογή της mat.fashion έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις στιλιστικές ανάγκες των σύγχρονων γυναικών και περιλαμβάνει μία πλούσια συλλογή από φορέματα, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το εκάστοτε dress code.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τα φορέματα από τη νέα συλλογή της mat.fashion είναι πως αναδεικνύουν τη σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Οι loose γραμμές είναι ιδανικές για τις πολύ ζεστές ημέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο, τα off shoulder φορέματα τονίζουν ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του σώματος, ενώ οι ζώνες στη μέση πρόκειται να σε κάνουν να αγαπήσεις τις καμπύλες σου ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά στις αποχρώσεις και τα μοτίβα, οι επιλογές ποικίλουν, αφού μπορείς να βρεις φορέματα σε έντονες μονοχρωμίες όπως το πορτοκαλί και το πράσινο ή σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το λευκό. Στη συλλογή μάλιστα θα βρεις και φορέματα με άκρως εντυπωσιακά μοτίβα με λουλούδια, μοτίβα με 70s αισθητική, abstract patterns ή λαχούρια που έχουν ως στόχο να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της mat. fashion shop.matfashion.com και στα 21 καταστήματα mat. σε όλη την Ελλάδα.

Edtitor's Picks

υρρυρτ

1. Φόρεμα σεμιζιέ σατέν εμπριμέ mat. Fashion

υρυρτυ

2. Φόρεμα σεμιζιέ σατέν εμπριμέ mat. Fashion

δφγδφγδφ

3. Σεμιζιέ φόρεμα κρεπ με δέσιμο στη μέση mat. Fashion

δασδασδ

4. Φόρεμα εμπριμέ με άνοιγμα στο λαιμό mat. Fashion

τερτε

5. Φόρεμα βισκόζη εμπριμέ mat. Fashion

ετετε

6. Φόρεμα εμπριμέ V με δέσιμο πίσω mat. Fashion

γδγ

7. Φόρεμα σεμιζιέ βισκόζη με λινό mat. Fashion

τγγδ

8. Φόρεμα έξωμο broderie anglaise με ζώνη mat. Fashion

ρετρε

9. Σεμιζιέ φόρεμα εμπριμέ mat. Fashion

υρτυρ

10. Φόρεμα έξωμο εμπριμέ mat. Fashion

τερτερτε

11. Φόρεμα εμπριμέ αμάνικο mat. Fashion

δασδασδ

12. Φόρεμα εμπριμέ αμάνικο mat. Fashion

θθρτθτ

13. Φόρεμα βισκόζη με εθνικ λεπτομέρεια mat. Fashion

ξλξκ

14. Φόρεμα εμπριμέ φλοράλ με άνοιγμα στο λαιμό mat. Fashion

τερτε

15. Σεμιζιέ φόρεμα βισκόζη εμπριμέ mat. Fashion

υρυρ

16. Φόρεμα σεμιζιέ ριγέ με ζώνη mat. Fashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i