Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος: Η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει με την "Γεύση του Καλού"

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Γάλα unsplash

Η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος υπενθυμίζοντας όλα αυτά τα οποία πρεσβεύει "Η Γεύση του Καλού", δηλαδή, την αγάπη για την αγνή ελληνική πρώτη ύλη, το σεβασμό στους καταναλωτές, την υπευθυνότητα και την έμπρακτη στήριξη ολόκληρου του οικοσυστήματος των συνεργατών και της ελληνικής κοινωνίας.

Κάθε χρόνο μέσα από πολλές δράσεις, η εταιρεία στοχεύει στην ανάδειξη της αξίας του γάλακτος για όλες τις γενιές, καθώς αυτό αποτελεί την πρώτη ύλη για την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων και το βασικότερο συστατικό που τους χαρίζει αυτή τη μοναδική γεύση, τη Γεύση του Καλού.

Δωδωνη

Έτσι φέτος, η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος μέσω ενός διαγωνισμού που τρέχει στο Instagram έως τις 2 Ιουνίου, θέλοντας να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για την προτίμηση τους και να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια και γευστικά δώρα!

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το video που έχει αναρτηθεί, να διαλέξουν τη δική τους αγαπημένη στιγμή με πρωταγωνιστή το γάλα, να κάνουν tag 2 φίλους τους στα comments και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ. Παράλληλα, ένας μεγάλος τυχερός θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένα μαγικό ταξίδι στα Ιωάννινα, τον τόπο παραγωγής των 100 αγαπημένων προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ.

Σημειώνεται επίσης πως για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, πολλά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ θα βρίσκονται σε προσφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιονίου, σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i