Η Herbalife Nutrition "Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας"

Η Herbalife Nutrition έχει μακρά παράδοση στον αθλητικό χώρο.

σαχ

Η οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας μεγαλώνει, με τη Herbalife Nutrition να προστίθεται σε αυτή με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ως "Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας", ενισχύοντας την προσπάθεια των ελλήνων αθλητών και αθλητριών για διάκριση. Η Herbalife Nutrition έχει μακρά παράδοση στον αθλητικό χώρο, τόσο μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαία σωματεία και αθλητές διεθνούς εμβέλειας, όσο και από την πολυετή στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.

Τη συμφωνία επισημοποίησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), Γιώργος Καπελλάκης και η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, ύστερα από συνάντησή τους στα γραφεία της ΕΠΕ, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Herbalife Nutrition

Μαρίνα Κουταρέλλη, Ιωάννης Χατζήμπεης, Γιώργος Καπελλάκης, Ναταλία Μελισσινού, Σάκης Κωστάρης, Μαρία Τσατσάκη, Νίκος Φραγκούλης

Ο κος. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε για τη συνεργασία με τη Herbalife Nutrition: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να προσθέτουμε μία σπουδαία εταιρεία στην οικογένεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η Herbalife Nutrition στηρίζει τον αθλητικό χώρο και είναι μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια και πολύ εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού".

χ

Ναταλία Μελισσινού, Γιώργος Καπελλάκης

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, ανέφερε: "Για τη Herbalife Nutrition η υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μια πολύ σπουδαία αποστολή. Είμαστε υπερήφανοι που θα ενισχύσουμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για επιτυχίες που είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα παιδιά θα μας φέρουν τα επόμενα χρόνια".

Herbalife Nutrition Ltd.

Η Herbalife Nutrition (NYSE: HLF) είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής,  που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων διαθέτοντας σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέροντας στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια επιχειρηματική ευκαιρία από το 1980. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.herbalife.gr, www.paralympic.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i