"Let the Party begin": Η Pink Woman διοργανώνει το απόλυτο Beach Party

Η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να είναι έτοιμη με outfits που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

pink

Αυτό το καλοκαίρι η Pink Woman διοργανώνει το απόλυτο Beach Party, το οποίο ζωντανεύει μέσα από τον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού.

pink

Με το σύνθημα "Let the Party begin”, η Pink Woman μοιράζεται το ίδιο all day beach party mood που σε έχει κατακλύσει – και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις για κάθε περίσταση.  

pink

Λίγο ο καλός καιρός, λίγο η θάλασσα, λίγο – ή μάλλον πολύ – η συσσωρευμένη διάθεση για πάρτι, κάτι μας λέει ότι φέτος δύσκολα θα πεις "όχι" σε πρόταση για διασκέδαση. Για αυτό και η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να είναι έτοιμη με outfits που θα τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε νυχτερινή σου εμφάνιση και όχι μόνο. Κλασικά denim σορτς για τα αγαπημένα σου beach bars, εντυπωσιακά μαγιό, hot φορέματα με μεγάλες αντοχές στο ξενύχτι και twin sets που ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στο flashy και το casual, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε συνθήκη. Πρόσθεσε σε αυτά και τα must have tops της σεζόν και έχεις στη διάθεσή σου όλα τα κομμάτια του παζλ των καλοκαιρινών σου look.

Ανακάλυψε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν σε όλα τα καταστήματα Pink Woman και το eshop www.pinkwoman.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i