Πλυντήριο και χειμώνας | Μία λυπητερή ιστορία με απροσδόκητα, ευτυχισμένο τέλος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις τρεις και τέσσερις μέρες για να στεγνώσουν τα ρούχα σου, εφόσον υπάρχει στη ζωή μας η LG.

στεγνωτηριο

Μπήκαμε πια και επίσημα, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, στην εποχή - όχι δεν αναφέρομαι στο Halloween - που απλώνεις τα ρούχα σου και περνούν τουλάχιστον τρεις μέρες για να στεγνώσουν (στην καλύτερη). Και η αλήθεια είναι ότι η φύση του ανθρώπου είναι έτσι προγραμματισμένη ώστε όσα ρούχα κι αν έχει, να κολλάει με τρία - άντε πέντε βαριά - συγκεκριμένα. Είναι εκείνο το τζιν που σε βολεύει στο γραφείο, ή εκείνη η μπλούζα που ούτε πολύ χοντρή είναι για να ζεσταθείς όταν ανάψει η θέρμανση, ούτε πολύ λεπτή για να κρυώσεις όταν κάποιος ανοίξει για λίγο το παράθυρο.

Και τι γίνεται όταν η πρόγνωση του καιρού δείχνει βροχές όλη τη βδομάδα αλλά η στίβα με τα άπλυτα τείνει να μεταμορφωθεί σε λαίλαπα έτοιμη να σου χυμήξει; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η καλύτερη λύση ήταν, είναι και θα είναι, το στεγνωτήριο. Ας προσπεράσουμε την πεποίθηση της παλιάς Ελληνίδας νοικοκυράς, ότι τα ρούχα καλό είναι να στεγνώνουν στον φυσικό αέρα, και ας αφουγκραστούμε για λίγο τα σπουδαία πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i