Η Μάντη Περσάκη είναι το cover girl μας για τον Νοέμβριο!

Εκτός από έγκριτη Pilates trainer, η Μάντη είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και μητέρα.

Μάντη Περσάκη

*Κεντρική φωτογραφία: Μπούστο Under Armour Infinity Coverd Mid. Κολάν Under Armour Meridian Jacquard. 

Εάν δε γνωρίζεις ήδη τη Μάντη Περσάκη, να σου τη συστήσω με δυο λόγια. Εκτός από έγκριτη Pilates trainer, η Μάντη είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και μητέρα. Είναι μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα με πείσμα και επιμονή, που βάζει στόχους και τους κατακτά.

Μάντη Περσάκη

Μπούστο Under Armour Infinity Mid-Covered Bra. Κολάν Under Armour Heatgear Ankle Leggings. Παπούτσια Under Armour Hovr Machina 3 Storm. 

Η Pilates trainer μάς μίλησε για όσα της δίνουν έμπνευση... 

"Έμπνευση μου έδιναν από πάντα οι άνθρωποι και τα επιτεύγματά τους κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Ο ίδιος ο Joseph Pilates είναι μια οντότητα έμπνευσης. Ξεκίνησε να αναπτύξει μια ολόκληρη μεθοδολογία ασκήσεων για να θεραπεύσει μόνος του τον εαυτό του και, μόλις είδε ότι αυτό αποδίδει, αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά του να βοηθά τους άλλους να θεραπευτούν. Είναι και ο λόγος που με γοήτευσε και επέλεξα να αφιερώσω τη ζωή μου στο Pilates. Έμπνευση μου έδιναν από πάντα, επίσης, οι γονείς μου. Χωρίς εκείνους δε θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα και αυτό φροντίζω πάντα να τους το αναγνωρίζω. Πίστεψαν σ’ εμένα και έβαλαν όλη την ενέργεια και τη στήριξή τους στο πάθος και το όραμά μου. Και, φυσικά, οι συνεργάτες μου και η ομάδα μου που με εμπνέουν πάντα να κάνουμε όλο και πιο μεγάλα και όλο και πιο σπουδαία πράγματα, προσφέροντας σε καθένα που μας χρειάζεται. Φυσικά, πλέον η Νο 1 πηγή έμπνευσης για μένα είναι οι γιοι μου. Με κρατάνε πάντα σε εγρήγορση για να παραμένω πρότυπο για εκείνους και να τους μεγαλώσω με τρόπο που να αναγνωρίζουν μόνοι τους το σωστό και το λάθος σε καθετί, κυνηγώντας τα όνειρά τους χωρίς εκπτώσεις".

Μάντη Περσάκη

Total outfit Under Armour, Συλλογής Project Rock. Under Armour Stores: Σταδίου, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία. 

Αλλά και για την εικόνα του σώματος και τα social media... 

"Σε αυτό το ζήτημα η θέση μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ξεκάθαρη. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει την εικόνα που κάνει τον ίδιο ευτυχισμένο. Και όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να την αγκαλιάσουμε. Εξυπακούεται βεβαίως ότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής μιας εικόνας υγιούς σώματος. Η παχυσαρκία, για παράδειγμα, είναι μια πάθηση, όπως προανέφερα, που δεν έχει να κάνει με θέμα εικόνας, αλλά υγείας. Γενικότερα δεν είμαι σύμφωνη με οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε μια κατεύθυνση εμμονής εικόνας που μόνο κακό μπορεί να κάνει στον οποιονδήποτε. Πιστεύω και γι’ αυτό ότι, ενώ είχαμε πάρει λάθος κατεύθυνση με τα πρότυπα που προβάλλονταν ως "ιδανικά” στα social media, έχει γίνει σοβαρή προσπάθεια τόσο από τις εταιρείες και τα brands όσο και από διάφορους συλλόγους και οργανώσεις με τη συνεισφορά και τη συνδρομή και αρκετών επώνυμων, μέσα από πολλές διαφορετικών ειδών καμπάνιες. Σκοπός όλων είναι να τονίσουν την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία του να τολμά ο καθένας μας να επιδιώκει να έχει την εικόνα που τον κάνει ευτυχισμένο και όχι αυτήν που θα "έπρεπε” λόγω των διαφόρων προτύπων που παραπέμπουν σε πρότυπα πλασματικών ή επεμβατικών εικόνων".

Βρες ολόκληρη τη συνέντευξή της στο Shape Νοεμβρίου που κυκλοφορεί. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i