Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

ζώδια iStock

Ζώδια Φεβρουαρίου 2023: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αυτό τον μήνα μπορείς να δημιουργήσεις σταθερές φιλίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αποκτάς εμπειρίες και προχωράς μπροστά στη ζωή. Έχεις καλές διασυνδέσεις και ρίχνεσαι σε κοινά σχέδια. Μην ενθουσιάζεσαι, όμως, πολύ για νέα πράγματα. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς για τα πάντα, μην κινηθείς παρορμητικά. Η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Η ικανότητά σου να καταλαβαίνεις και να ακούς τους άλλους είναι δυνατή. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις προς τα πού πας τη ζωή σου. Κι αν η δειλία σε χαρακτηρίζει, θα περάσεις μόνη σου αυτό τον μήνα. Κάνε μια στροφή στο παρελθόν για να πάρεις πληροφορίες, κυρίως για τον συναισθηματικό τομέα. Από τα μέσα του μήνα θα μπορείς να δεις πιο καθαρά και θα αποφασίσεις να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει.

Τip: Προσοχή στην υγεία στις 20, με τη νέα Σελήνη.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Αυτό τον μήνα ασχολείσαι με τη δουλειά. Τα κίνητρα για να δουλέψεις πολλαπλασιάζονται και η εργασία είναι η κύρια δραστηριότητα της ζωής σου αυτή τη στιγμή. Τα έσοδά σου αυξάνονται και προχωράς μπροστά. Είναι θετικός ο μήνας για τον επαγγελματικό τομέα. Έχεις νέες ιδέες και σκέφτεσαι τη δουλειά ακόμα και στο σπίτι. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα καλυτερεύουν. Μην ξεχνάς, βέβαια, να χαλαρώνεις και να προσέχεις τον εαυτό σου. Πέρνα όμορφες στιγμές με φίλους ή ασχολήσου με σπορ και φυσικές δραστηριότητες. Σκέψου λίγο και την προσωπική σου ζωή. Κάνε μια στάση και δες ποιοι σε στηρίζουν στη ζωή. Από τα μέσα Μαΐου, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος εξελίξεων σε κάθε επίπεδο. Δες στενά τα γεγονότα για να αποφασίσεις πού θα επενδύσεις. Προετοιμάσου γι’ αυτά που έρχονται.

Tip: Προσοχή στην υπερκόπωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Δουλεύεις σκληρά αυτό τον μήνα και δεν έχεις χρόνο για να δεις τους φίλους σου. Δεν είναι κακό αυτό. Στιγμές του παρελθόντος σού δίνουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Απόφυγε την αρνητική συμπεριφορά για να μη χάσεις σημαντικά πράγματα. Έχεις ανάγκη να βρεθείς κοντά στη φύση για να αποφύγεις ίσως μια κατάθλιψη. Η διάθεσή σου δεν είναι καλή και θα πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Ασχολήσου με τα παιδιά σου και λύσε προβλήματα που χρονίζουν, στήριξέ τα. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και άνοιξε τα φτερά σου. Κάποια σχέδιά σου θα πάρουν μορφή. Ερωτικά, ονειρεύεσαι στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς. Το ταίρι σου βρίσκεται στο πλευρό σου και κάνεις μαζί του σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να σε επιβεβαιώσει.

Τip: Έχεις μια τάση απομόνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, κυρίως στη δουλειά. Δεν φοβάσαι να πεις αυτό που θέλεις και αυτό που δε θέλεις και ανώτερα πρόσωπα σού συμπεριφέρονται ως ίσο προς ίσο. Είσαι δημιουργική και έχεις νέες ιδέες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επωφελήσου από αυτό και κάνε πειράματα ακόμα και με την εμφάνισή σου. Δώσε μια νέα πνοή στη σχέση σου, το ταίρι σου σε εκτιμά, πέρνα μαζί του όμορφες στιγμές, το αξίζετε και οι δυο. Ο Δίας φέρνει επιτυχίες, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Διακρίνεσαι και σημαντικά πρόσωπα είναι ικανοποιημένα με τις αποδόσεις σου. Σου δίνονται περισσότερες ευθύνες, μη φοβηθείς να τις αποδεχτείς. Προχώρα μπροστά και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να λάμψεις κοινωνικά. Τα πράγματα κυλούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Τip: Ταξίδεψε!

ΛΕΩΝ​​​​​​​ (23/7-23/8)

Είσαι πολύ δημιουργική και ταυτόχρονα πιο εσωστρεφής αυτό τον μήνα. Έχεις μεγάλες ιδέες και θέλεις να τις πραγματοποιήσεις. Όμως, θα πρέπει να κατανοήσεις πως κάτι ίσως πρέπει να θυσιάσεις. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν ριχτείς σε οτιδήποτε. Αυτή την περίοδο θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου και θα είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς. Έχεις την τάση να ρισκάρεις. Συνήθως το ρίσκο φέρνει καρπούς, όμως μπορεί να έχει και καταστροφικές συνέπειες για σένα. Θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει τον κόπο να το πάρεις. Δεν έχεις διάθεση αυτό τον μήνα. Αν μείνεις μακριά από τους άλλους, θα βοηθηθείς. Ακόμα και αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, προσπάθησε να μείνεις μόνη και να οργανώσεις τις σκέψεις σου πριν δεσμευτείς. Μάλλον έχεις ανάγκη κάτι διαφορετικό να ζήσεις, κάτι που να σου δίνει φτερά, κάτι πιο πικάντικο.

Tip: Κάνε μια στάση για να αισθανθείς άνετα εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Αυτό τον μήνα έχεις ανάγκη να διαφημιστείς και να έχεις δίκιο σε όλα. Αν κάποιος σου πάει κόντρα, θα ξεκινήσεις καβγάδες. Η πειθώ είναι το δυνατό σου σημείο, κυρίως στη δουλειά. Όμως, μην το παρακάνεις, γιατί αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Σήκωσε τα μανίκια και δούλεψε ομαδικά. Περνάς πολύ καλά με φίλους, όμως αυτή τη στιγμή φρενάρεις λίγο. Η ανάγκη σου να αισθανθείς ελεύθερη θα είναι πολύ δυνατή, θέλεις άπλα και ξεκούραση. Κάνε ένα ταξίδι ίσως με φίλους ή κάλεσέ τους σπίτι σου, όμως όλα με μέτρο. Οικογενειακά, προσπαθείς να οργανώσεις τη ζωή των κοντινών σου προσώπων και αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει τα παιδιά σου. Ενίσχυσε τις σχέσεις σου. Προς το τέλος του μήνα μαγνητίζεις, είσαι αισθησιακή και διαθέτεις όλα τα ατού για να εξελίξεις τη σχέση σου.

Tip: Αλλάζεις ό,τι χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ​​​​​​​ (24/9-23/10)

Ο επαγγελματικός φόρτος είναι μεγάλος. Ανώτερα πρόσωπα, δεσποτικά, σου δίνουν πολλές ευθύνες και αυτό σε κουράζει, σε στρεσάρει. Αϋπνίες και πονοκέφαλοι μπορεί να εμφανιστούν, μην το υποτιμήσεις. Είναι ένα σημάδι για να κάνεις χαλαρωτικές δραστηριότητες. Ο σαρκασμός είναι το δυνατό σου σημείο αυτό τον μήνα. Μην κοροϊδεύεις κανέναν, γιατί αυτό μπορεί να γυρίσει εναντίον σου στη δουλειά ή στη σχέση σου. Αν επιλέξεις να τα βάλεις με ανωτέρους, οι συνέπειες θα είναι μοιραίες. Κάνε λίγο υπομονή και θα αισθανθείς καλύτερα, κάνε διάλογο. Ο Ερμής σε κάνει γοητευτική, τραβάς την προσοχή των άλλων. Η Αφροδίτη, από τις 20, ενισχύει αυτή την τάση. Δε διστάζεις να κάνεις βήματα για να συσφίξεις τη σχέση σου με τον εκλεκτό της καρδιάς σου ή για να γοητεύσεις το πρόσωπο που σου αρέσει.

Τip: Έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτό τον μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ​​​​​​​ (24/10-22/11)

Η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις είναι το δυνατό σου σημείο αυτό τον μήνα. Χρησιμοποίησε αυτά τα "όπλα" στη δουλειά για να πετύχεις. Ανώτερα πρόσωπα εκτιμούν τη δουλειά σου. Αυτό, βέβαια, συνδέεται και με μια καλή οικονομική κατάσταση ή μια προαγωγή στη δουλειά. Μην αφήνεις την επιτυχία να σου πάρει τα μυαλά, απόφυγε να κάνεις συναδέλφους εχθρούς. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να εμβαθύνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, για να δημιουργήσεις οικογένεια ή για να συγκατοικήσεις. Συμφωνεί ο ένας με τον άλλο, στηρίζει ο ένας τον άλλο. Η ζωή σου καλυτερεύει, κάνεις διάλογο για να αποφύγεις ίσως μια απομάκρυνση από το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη, ασχολείσαι με την οικογένεια και προσπαθείς να δημιουργήσεις αρμονικές και χαρούμενες σχέσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά σου.

Tip: Τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ​​​​​​​ (23/11-21/12)

Αυτός ο μήνας σου προσφέρει εσωτερική δύναμη και ισορροπία, τα έχεις ανάγκη. Μπορεί ένα κοντινό σου πρόσωπο να σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα και να πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Μπορεί να πρέπει να συγχωρήσεις αυτό το πρόσωπο, γιατί διαφορετικά θα μείνεις μπλοκαρισμένη και δυστυχισμένη. Προσοχή στη ζήλια, συνάδελφοι ή γείτονες προσέχουν τις κινήσεις σου και μπορεί να αμαυρώσουν τη φήμη σου. Χάρη σε αυτή την κατάσταση, διακρίνεις τον πραγματικό φίλο από αυτόν που θέλει να σε εκμεταλλευτεί. Ακόμα και αν αυτή η ανακάλυψη σε χαλάει, θα σου επιτρέψει στο μέλλον να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που νοιάζονται πραγματικά για σένα. Ερωτικά, δε δυσκολεύεσαι να γοητεύσεις το πρόσωπο που σου αρέσει, ψάξε να βρεις την αδερφή ψυχή. Αν είσαι σε σχέση, κάνε διάλογο.

Τip: Κάνε ένα ταξίδι στη φύση για να βρεις ξανά την ενέργειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ​​​​​​​ (22/12-20/1)

Η ικανότητα επικοινωνίας σου είναι εκπληκτική. Πολλοί φίλοι σου βρίσκονται στο πλευρό σου και σε συμβουλεύονται, είσαι δημοφιλής. Όμως, μην αφήνεις τους άλλους να σε κουράζουν με τα προβλήματα και τα παράπονά τους. Βοήθησε τα κοντινά σου πρόσωπα, όμως σκέψου και τον εαυτό σου, ξεκουράσου, σωματικά και ψυχολογικά, βγες από τη ρουτίνα, κάνε ένα ταξίδι, πήγαινε σε ένα spa για να αισθανθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς για την άνοιξη που έρχεται. Θέλεις να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να ζεις πιο άνετα σε ένα περιβάλλον που σου αρέσει. Μπορεί να θέλεις να μεγαλώσεις την οικογένειά σου. Με τον Δία, θα βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου, μπορεί να αγοράσεις ένα ακίνητο, να μετακομίσεις ή μπορεί να γιορτάσεις οικογενειακώς ένα σημαντικό γεγονός. Δεν επενδύεις στη δουλειά αυτό τον μήνα.

Τip: Διάβασε βιβλία για να χαλαρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ​​​​​​​ (21/1-19/2)

Είναι ερωτικός αυτός ο μήνας. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ δυνατά, ζεις έντονα την κάθε στιγμή. Αφιερώνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου στο ταίρι σου. Απολαμβάνεις ερωτικές στιγμές. Κι αν τα οικονομικά σου δεν το επιτρέπουν, ζήσε ρομαντικά στο σπίτι, κάνε καινούρια πράγματα και βάλε αλατοπίπερο στη σεξουαλική σου ζωή. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ συναισθηματική. Δώσε σημασία στο ταίρι σου αντί να φλερτάρεις με άλλους. Αν δημιουργηθούν διαμάχες, θα βγεις χαμένη εξαιτίας της συμπεριφοράς σου. Οικονομικά, αγοράζεις πολλά πράγματα. Πρόσεχε για να μην αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα. Επαγγελματικά, προκαλείς εντυπώσεις, έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να εντυπωσιάσεις συνεργάτες, ανθίζεις, διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και κάνεις νέες γνωριμίες.

Tip: Ταξιδεύεις και περνάς υπέροχα.

ΙΧΘΥΕΣ​​​​​​​ (20/2-20/3)

Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μη διασκεδάζεις τις νύχτες με φίλους, αλλά να βελτιώσεις την υγεία σου, τον ύπνο σου, τη διατροφή σου. Ξεκουράσου και βάλε προτεραιότητες. Η κοινωνικότητα δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μένεις μόνη ίσως και διαβάζεις τα βιβλία σου. Μη νευριάζεις με τους άλλους, απόφυγε τις διαμάχες και τις αντιπαραθέσεις. Χαλάρωσε και ασχολήσου με την προσωπική σου ανάπτυξη. Κάνε θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Η Αφροδίτη, ως τις 19, είναι στο ζώδιό σου και σε βοηθά. Ο Δίας σου δίνει τα οικονομικά μέσα να περάσεις καλά, προστατεύει τα υπάρχοντά σου και αυξάνει την τάση για οικονομικό όφελος. Μπορεί να ζητήσεις μια αύξηση, ή να κάνεις συνειδητά κάποια έξοδα, ή μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Υπάρχει τάση για ερωτικές γνωριμίες.

Tip: Είναι ήρεμος σχετικά ο μήνας.

 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i