H Ζέτα Δούκα στο Shape Απριλίου: Τι της δίνει ενέργεια και δύναμη σε μια γεμάτη καθημερινότητα;

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός στο Shape που κυκλοφορεί.

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα είναι ομαδική παίκτρια. Το διαπιστώνουμε από την επαγγελματική της πορεία αλλά και από τις κοινωνικές της ανησυχίες και δράσεις. Η επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί που πρωταγωνιστεί, Άγρια Γη, είναι απλά η αφορμή για να τα πούμε ξανά. 

Ζέτα Δούκα

 CranBiotix και ProBiotix Gold της Quest.

Τι είναι αυτό που σου δίνει ενέργεια και δύναμη για μια τόσο γεμάτη καθημερινότητα;

Προσπαθώ να έχω κάθε μέρα καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία! Επειδή όμως δεν είναι όλα θέμα νοοτροπίας αλλά και οργανισμού, έχω βρει σύμμαχο στα συμπληρώματα διατροφής της Quest. Το πολυθρεπτικό συμπλήρωμα Super Once A Day είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μέγιστη ενέργεια και ζωντάνια, χάρη στις βιταμίνες, ατα μέταλλα και τα ωφέλιμα συστατικά που περιέχει. Κι επειδή το πεπτικό είναι ο... δεύτερος εγκέφαλός μας, όπως λένε οι ειδικοί, ενισχύω καθημερινά το μικροβίωμα του εντέρου και την ουροποιητική μου υγεία με προβιοτικά, όπως τα ProBiotix Gold ή τα CranBiotix. Οφείλω, όμως, να πω ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής, όσο καλής ποιότητας και μελετημένο κι αν είναι, δεν υποκαθιστά την ψυχική ηρεμία που επιτυγχάνεται με την ψυχανάλυση και, φυσικά, με τη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Ζέτα Δούκα

 Super Once A Day, συμπλήρωμα διατροφής της Quest. Μια ενισχυμένη "όλα σε ένα” πολυβιταμίνη που προσφέρει μέγιστη ενέργεια και ζωντάνια.

Σε έβλεπα στη φωτογράφηση και είχα την αίσθηση ότι έχεις αποφασίσει να μεγαλώσεις όμορφα, με υγεία και φινέτσα, να παραμείνεις ο εαυτός σου στην καλύτερη εκδοχή του. Ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο και τα σημάδια του;

Λατρεύω τον χρόνο που περνάει, θέλω να είμαι υγιής, να είμαι καλά, να είμαι χαρούμενη, δημιουργική, να είμαι χρήσιμη και στα 50 μου χρόνια, τα οποία θα κλείσω τον Νοέμβριο, να είναι μισός αιώνας μιας ζωής που κατάφερα να τη φέρω εντέλει να είναι αυτή που θέλω να είναι και να αισθάνομαι ωραία μέσα σε
αυτήν. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό, να μεγαλώνεις καλά. Πέρα από τα σημάδια, πέρα από τον χρόνο που περνάει, που αφήνει τα σημάδια στο πρόσωπο, στο σώμα σου… Αυτά, ούτως ή άλλως, όταν μεγαλώνεις, δεν μπορείς να τα αλλάξεις, θα πας μαζί τους και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να τα βελτιώνεις
και να αισθάνεσαι άνετα με αυτά. Αυτό όμως που είναι το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι καλά σε κάθε φάση με τα χρόνια που έχουν περάσει. Και γυρνώντας πίσω και κάνοντας τον απολογισμό σου, να βλέπεις πάντοτε ένα θετικό πρόσημο.
Είμαι σε μια φάση που χαίρομαι που μεγαλώνω, απλώς θέλω να βρω ξανά αυτή την ηρεμία που θα ήθελα να έχω ως άνθρωπος.

Προσπαθώ να την κατακτήσω και πάλι. Και θα σου πω και κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δε νοούνται όλα αυτά που λέμε χωρίς ψυχανάλυση. Εάν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου, είναι η ψυχανάλυση. Εγώ είμαι σε μια νέα φάση ψυχανάλυσης για να μπορέσω να δώσω λόγο σε αυτά που με μπλοκάρουν και μου στερούν την ηρεμία που θα έπρεπε να έχω στην ηλικία αυτή. Είναι σημαντικό να επανέρχεσαι και να δουλεύεις άλλα κομμάτια, άλλους κύκλους. Να κάνεις πάντα το καλύτερο που μπορείς.

Βρες ολόκληρη τη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στο Shape Απριλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i