Το Hansaplast "καλύπτει" τους αθλητές του 10ου Tihiorace

Στο φετινό Tihiorace, το Hansaplast "καλύπτει" όλους τους αθλητές, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να απολαύσουν τη διαδρομή.

Hansaplast

Το Hansaplast στηρίζει τους εκατοντάδες αθλητές και όλους τους running enthusiasts που συμμετείχαν στο 10ο ετήσιο αγώνα Tihiorace, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τείχιο, του δήμου Δωρίδος. Στις 5, 6 & 7 Μαΐου έτρεξαν συνολικά 650 δρομείς, ανακαλύπτοντας τις διαδρομές της ορεινής και ημιορεινής Δωρίδας σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αγώνες στην περιοχή.

Hansaplast

Η μάρκα Hansaplast, γνωστή για τα επιθέματα που παρέχουν ασφάλεια στους αθλητές, εξακολουθεί να είναι σύμμαχος στις προπονήσεις και στους αγώνες, με τα επιθέματα Flexible XL/XXL & κρέμες επούλωσης, που παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο πλαίσιο αυτό, η μάρκα Hansaplast επιβράβευσε τους νικητές των αγώνων του Tihiorace με επιθέματα Hansaplast, που είναι απαραίτητα για την τσάντα της προπόνησης αλλά και σε κάθε συμμετοχή σε αγώνα. 

Hansaplast

Το 10ο Tihiorace ξεκίνησε την πρώτη του ημέρα εκκίνησης στο παραθαλάσσιο χωριό Σεργούλα και μετά από  17 χιλιόμετρα και 1.000 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά, οι αθλητές φτάσανε στον τερματισμό που ήταν στο χωριό Μαραθιάς. Την δεύτερη ημέρα οι διαδρομές συνεχίστηκαν με τον πιο απαιτητικό αγώνα του 3ημέρου από πλευράς χιλιομέτρων και υψομέτρου, ξεκινώντας από το ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο στο Τείχιο και με τερματικό σταθμό το "Θεατράκι". 

Οι αγώνες έκλεισαν με τις διαδρομές της τρίτης ημέρας, ξεκινώντας από το Τείχιο και καταλήγοντας πάλι στο Τείχιο μετά από 30χλμ και 1.500 μέτρα θετική υψομετρική.

Συνέχισε να το ζεις, Σε καλύπτουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i