Η συλλογή που θα γίνει το must-have σου αν ψάχνεις έξυπνες λύσεις στο activewear

Η νέα συλλογή Iso-Chill της Under Armour θα σε εκπλήξει!

Under Armour

Όσον αφορά την αθλητική απόδοση και την άνεση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι νέες και προηγμένες σειρές τεχνικών ρούχων σου δίνουν επιλογές που παλιότερα δεν είχες. Φαντάσου την προπόνηση με ένα outfit που σε προστατεύει, θα σε κρατά δροσερή και θα παρέχει απαράμιλλη άνεση. Φαντάσου ένα τεχνολογικά προηγμένο ρούχο που θα καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές του σώματος. Η νέα συλλογή Iso-Chill της Under Armour έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτούς τους σκοπούς.

Under Armour

Η Under Armour, γνωστή για την καινοτομία και την πρωτοποριακή τεχνολογία της, παρουσιάζει τη νέα συλλογή τεχνικών ρούχων Iso-Chill. Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων που θα βελτιώσουν την εμπειρία της προπόνησης και θα κρατήσουν το σώμα δροσερό ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Under Armour

Η σειρά Iso-Chill προσφέρει μια πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών που θα ενθουσιάσουν κάθε αθλούμενο. Το ύφασμα τεχνολογίας Iso-Chill είναι κατασκευασμένο με μικροσκοπικές μπλε κουκκίδες που απορροφούν και διαχέουν τη θερμότητα, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Αυτό βοηθάει στην αύξηση της απόδοσης του αθλούμενου και στη μείωση του επιπέδου εφίδρωσης και υπερθέρμανσης στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι να μπορείς να επικεντρωθείς στην προπόνησή σου χωρίς να σε ανησυχεί το αίσθημα καύσου και η άβολη υγρασία.

Under Armour

Αλλά δεν είναι μόνο η λειτουργικότητα - η συλλογή διαθέτει επίσης ελαφριά υλικά που αναπνέουν και μοναδικό σχεδιασμό που αποπνέει στυλ και κομψότητα. Είτε είσαι στο γυμναστήριο είτε κάνει την καθημερινή σου ρουτίνα προπόνησης, η κορυφαία συλλογή της Under Armour έχει ήδη γίνει απαραίτητη για όσους αναζητούν έξυπνες λύσεις ένδυσης που συνδυάζουν απρόσκοπτα την απόδοση και τη μόδα. 

Under Armour

Ανακάλυψε τη σειρά Iso-chill στο δίκτυο καταστημάτων Under Armour, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i