"Sunkissed" by Pink Woman: Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια παίρνει έμπνευση από τον ήλιο

Γνώρισε την καλοκαιρινή συλλογή 2023 μέσα από τη φωτογραφική συλλογή αλλά και μια ταινία μικρού μήκους.

PINK WOMAN

Mε τον τίτλο "SUNKISSED” υπογράφει η PINK WOMAN την καλοκαιρινή συλλογή 2023, δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφική συλλογή αλλά και μια μικρού μήκους ταινία με βασική πηγή έμπνευση τον ΗΛΙΟ.

pink woman

Η φετινή συλλογή μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη γη και τα στοιχεία της. Το απαλό άγγιγμα από τις ακτίνες του ήλιου, ο δυναμισμός των κυμάτων της θάλασσας, αλλά και η άμεση επαφή του σώματος με τους βράχους, συνθέτουν το ειδυλλιακό, καλοκαιρινό τοπίο που επιχειρεί να δημιουργήσει στιγμές μοναδικές. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στο κυκλαδίτικο νησί της Μήλου και πιο συγκεκριμένα στη διάσημη παραλία Σαρακήνικο που είναι γνωστή για τα λευκά πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης που τη χαρακτηρίζουν με στόχο να αναδειχθεί η minimal & earthy αισθητική της φετινής καλοκαιρινής κολεξιόν.

pink woman

Από τα πλεκτά, διάτρητα φορέματα, τα ακαταμάχητα twin sets σε γήινους τόνους και τα animal & floral prints σε φορέματα και παρεό, μέχρι τα super-hot μαγιό (bikini ή ολόσωμα) οι προτάσεις της PINKWOMAN έρχονται να καλύψουν οποιοδήποτε ύφος, στυλ και σωματότυπο κάθε γυναίκας το φετινό καλοκαίρι. Με επιρροές από τις τάσεις του σήμερα, το concept της καμπάνιας "SUNKISSED-S’23” εμπνεύστηκε και οργανώθηκε από τις ομάδες Marketing & Παραγωγής της PINK WOMAN, ενώ τις λήψεις και τα videos της καμπάνιας επιμελήθηκαν οι ταλαντούχοι και καταξιωμένοι Νίκος Ζήκος και Άλεξ Χαντζάκος.

pink woman

Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη στα πάνω από 100 καταστήματα PINK WOMAN και στο online shop.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i