Η ISDIN συμμετέχει στον μεγαλύτερο Παγκόσμιο Αγώνα Θαλασσίου Σκι που γίνεται στην Ελλάδα

Στην μαγευτική Λίμνη Καϊάφα θα στραφούν για ακόμα μία φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας του Water Ski.

water ski iStock

To Kaiafas Battle, επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να αποτελέσει έναν αγώνα σταθμό στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι του θαλασσίου σκι. Προσελκύοντας πολλούς Παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ θα στρέψει για ακόμα μία φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας του Water Ski στην Ελλάδα και στη Λίμνη Καϊάφα.

Μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου KAIAFAS BATTLE 2022, το οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ήρθε η στιγμή για το 2ο event που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις. Από τις 07 έως τις 09 Ιουλίου 2023, οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, δίνουν ραντεβού στη Λίμνη Καϊάφα στην Ηλεία!

θλασσιο_σκι_ελλαδα

H ISDIN, κορυφαία εταιρεία δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία αλλά και σε πολλές χώρες στον κόσμο, αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της διοργάνωσης Kaiafas Battle. Η ISDIN θα φροντίζει και θα προστατεύει το δέρμα των αθλητών προσφέροντας αντηλιακά προϊόντα στους αθλητές αλλά και χαρίζοντας συμβουλές σε όλους τους θεατές της διοργάνωσης.

H ISDIN βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές που αγωνίζονται και σε εξωτερικούς χώρους εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία για πολλές ώρες. Ο Carlos Alcaraz, Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη του tennis, αποτελεί και βασικό ambassador της ISDIN στηρίζοντάς τον από μικρή ηλικία.

θαλασσιο_σκι

Φέτος η ISDIN έχει ήδη στηρίξει μεγάλα αθλητικά δρώμενα όπως το 2ο τουρνουά τέννις, "IMG FUTURE STARS" 2023 που διεξήχθη στο Tatoi Club και είχε ως σκοπό την ανάδειξη ταλέντων U12, το ISDIN Beach Volley Tournament που διεξήχθη στο iBeach στον Παπάγου, αλλά και το Women’s Golf Day στο Golf στην Γλυφάδα, ένα φιλανθρωπικό event με σκοπό τη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών. Σειρά έχει το Kaifas Battle στη λίμνη Καϊάφα 7-9/7/2023 γιατί η δράση και το υψηλό επίπεδο συμμετοχών εγγυώνται ότι το 2ο Kaiafas Battle θα είναι… ΕΠΙΚΟ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i