"Πρωταθλητής στα Τρόφιμα Αγάπης" το κατάστημα στην οδό Δεμερτζή στα Κάτω Πατήσια Αττικής

Με το πρόγραμμα "Τρόφιμα Αγάπης" αξιοποιούνται τα κοντόληκτα τρόφιμα.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με στόχο την αύξηση των δωρεών τροφίμων και την περαιτέρω μείωση της σπατάλης τους, η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε ακόμα μία χρονιά στη διενέργεια του εσωτερικού διαγωνισμού με τίτλο "Πρωταθλητές στα Τρόφιμα Αγάπης", που κάθε τρίμηνο επιβραβεύει τα 5 πρώτα καταστήματα που ξεχωρίζουν στην υλοποίηση του προγράμματος "Τρόφιμα Αγάπης. Η ομάδα που ξεχώρισε συνολικά για φέτος και αναδείχτηκε Κατάστημα της Χρονιάς είναι του καταστήματος στα Κάτω Πατήσια Αττικής, στην οδό Δεμερτζή, που πέτυχε κατά μέσο όρο (Ιούλιος 2022 – Ιούνιος 2023) 82% σε δωρεές τροφίμων, στο σύνολο των καταστροφών του.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιεί από το 2013 το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων προϊόντων, "Τρόφιμα Αγάπης", που εναρμονίζεται πλήρως με τις βασικές προτεραιότητες της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.Η καινοτομία αυτής της πρωτοβουλίας έγκειται στο γεγονός ότι αξιοποιούνται τρόφιμα, που, ενώ, είναι κατάλληλα για κατανάλωση, δεν μπορούν να διατεθούν προς πώληση,καθώς βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους ή διαθέτουν ελαφρώς φθαρμένη συσκευασία.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σημειώνεται ότι μέσω του προγράμματος "Τρόφιμα Αγάπης" μόνο το 2022 δόθηκαν πάνω από 9,1 εκατομμύρια γεύματα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, ενώ από την έναρξη του προγράμματος έχουν διατεθεί τρόφιμα αξίας πάνω από 22,9 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον, συνεχίζει να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και να μετουσιώνει σε πράξη το όραμά της να είναι γεμάτο το τραπέζι κάθε σπιτιού και καμία μερίδα φαγητού να μην πηγαίνει χαμένη.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i