Τhe Sunday Veranda Party: Το δικό μας (άχαστο) ραντεβού

Τα γέλια εναλλάσσονται με προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ένα party που έχουμε ως βασική αρχή να μην αναβάλλεται!

coca cola

Η κυριακάτικη συνάντηση με την καλύτερη φίλη μου είναι ένα από εκείνα τα ραντεβού που φροντίζουμε να μη χάνουμε ποτέ. Η δική μας "ιεροτελεστία" που μας γεμίζει με ανυπομονησία ήδη από τα μέσα της εβδομάδας για το χρόνο και τις στιγμές που θα περάσουμε μαζί.

Σε αυτές τις συναντήσεις, τα γέλια εναλλάσσονται με προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ένα party που έχουμε ως βασική αρχή να μην αναβάλλεται. Όσο ο καιρός ακόμα είναι καλός, τα πάρτι μας γίνονται στις βεράντες των σπιτιών μας, ενώ με τα πρώτα κρύα μεταφερόμαστε μέσα. Καμία σημασία δεν έχει γιατί τα "συστατικά" που κάνουν τις Κυριακές μας μαγικές είναι τα ίδια: διάθεση για κουβέντα και γέλια, λαχταριστό φαγητό και η αγαπημένη μας Coca-Cola Zero!

Αυτή την Κυριακή το απόγευμα, το venue μας ήταν η βεράντα της Ραφαέλλας. Η απαλή μουσική έπαιζε στο πικ-απ, τα φωτάκια άναψαν και εμείς ήδη ξεκινήσαμε να στήνουμε το τραπέζι μας, τοποθετώντας τραγανά κριτσίνια και μπαστουνάκια λαχανικών, ξηρούς καρπούς και φρέσκα σάντουιτς που προετοιμάσαμε μαζί. Τις Coca- Cola τις αφήσαμε για το τέλος, για να είναι δροσερές μέχρι να καθίσουμε και μέχρι να έρθουν και τα άλλα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i