5 +1 looks για να πάρεις έμπνευση για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο

Τα looks που χρειάζεσαι εάν κοιτάζεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

looks Splash News / Ideal Images

Ακόμη και οι γυναίκες που φροντίζουν να επενδύουν στην γκαρνταρόμπα τους και στα timeless κομμάτια που την απαρτίζουν έτσι ώστε να μπορούν με ευκολία να δημιουργούν σύνολα τόσο στην καθημερινότητα τους όσο και στις formal περιστάσεις, υπάρχουν ημέρες που κοιτάζουν την ντουλάπα τους και δεν έχουν έμπνευση κάνοντας την κλασική ερώτηση "Τι να φορέσω σήμερα;”. Ακόμα και εκείνες που αγαπούν τη μόδα και την παρακολουθούν αλλά και φροντίζουν να επενδύουν σε κομμάτια τα οποία θα τις βγάζουν από τη δύσκολη αυτή θέση, χρειάζονται έμπνευση μια στο τόσο έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες που έχουν τα fashion items για διαφορετικά και κομψά styling combos.

Για την καθημερινότητα μας και συγκεκριμένα για τις ημέρες που εργαζόμαστε είναι λίγο δυσκολότερο να έχουμε έμπνευση από ότι στις βραδινές εμφανίσεις μας. Αυτό συμβαίνει τόσο επειδή σχεδιάζουμε εκ των προτέρων τα βραδινά μας σύνολα όσο και επειδή τα outfits των βραδινών μας εμφανίσεων είναι λιγότερα από εκείνα που αναζητάμε να βρούμε για τις ημέρες στο γραφείο.

Παρακάτω βρήκαμε 5 + 1 looks από τα αγαπημένα μας fashion it girls τα οποία μας χάρισαν το fashion inspo που χρειαζόμασταν για τις ημέρες που διανύουμε.

Τα looks

Μία από τις πιο cozy, άνετες αλλά και safe επιλογές που μπορείς να διαλέξεις είναι ο συνδυασμός ενός cozy πουλόβερ με ένα άνετο straight leg ή wide leg παντελόνι. Το look σου μπορείς να ολοκληρώσεις με loafers, ballet flats ή sneakers για ένα ακόμη πιο άνετο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i