Ποιοι διάσημοι θα είναι στο φετεινό Survivor;

Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης ανοίγει και πάλι τις κάμερες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, φέρνοντας όλη την αδρεναλίνη και την ίντριγκα.

surviror yuppiii.gr

Οι κανόνες και η ροή του τηλεοπτικού παιχνιδιού στρέφεται προς το αμερικάνικο Survivor, προκειμένου να γίνει πιο αγωνιστικό, αλλά όσον αφορά το καστ γνωστά κι αγαπημένα πρόσωπα ρίχνονται για δεύτερη, τρίτη, ακόμη και τέταρτη φορά στα λασπόνερα για το έπαθλο.

Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο φετεινό Surviror;

Καταργείται η ψηφοφορία των τηλεθεατών και αποχωρεί όποιος χάνει στην αγωνιστική διαδικασία. Φυσικά, παραμένουν σε ισχύ τα συμβούλια μεταξύ (από τα οποία προκύπτουν οι υποψήφιοι) όπως και η δυνατότητα ασυλίας, αλλά παύει να είναι το Survivor ένα ριάλιτι που στο τέλος της ημέρας κρίνεται με όρους δημοτικότητας στον "έξω κόσμο". Ωστόσο, ο σταθερός παρουσιαστής του ριάλιτι Γιώργος Λιανός έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο του να συμμετέχει με κάποιο τρόπο το κοινό στη νέα ροή του παιχνιδιού.

Επιπλέον στην περίπτωση που κάποιος παίκτης αποχωρήσει στη μέση του παιχνιδιού οικειοθελώς εή από παραβίαση κανόνων (όχι από λόγο ανωτέρας βίας, δηλαδή), δεν πρόκειται να παραλάβει το χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Αυτόματα, το Survivor γίνεται ένα παιχνίδι "όλα ή τίποτα", ανεβάζοντας τον βαθμό ανταγωνιστικότητας και πείσματος μεταξύ των παικτών όσο εκείνοι θα έρχονται αντιμέτωποι με τα όριά τους στο μακρινό νησί με το τροπικό κλίμα.

Ποιοι διάσημοι θα είναι στο νέο Survivor

Στο νέο Survivor θα είναι:

η Κατερίνα Δαλάκα (για τέταρτη φορά), η οποία έχει αναφέρει στο περιοδικό SHAPE παλιότερα: "Αθλούμαι 6 με 7 ώρες την ημέρα και η προπόνησή μου περιλαμβάνει αερόβια και αναερόβια άσκηση, ενδυνάμωση με βάρη και αντιστάσεις, αλτικές ασκήσεις κ.ά.".

 

 

η Ασημίνα Χατζηανδρέου (για δεύτερη φορά)

η Όλγα Πηλιάκη από το Nomads, η οποία σε συνέντευξη στο περιοδικό ανάφερε ότι είχε ένα ατύχημα που την φόβισε πολύ πριν 5 χρόνια: "έκανα βουτιά και έσπασα ένα σπόνδυλο στον αυχένα μου. Έτσι, έπρεπε να κάνω σπονδυλοδεσία. Φοβήθηκα πολύ γιατί για 10 λεπτά είχα παραλύσει τελείως. Γι’ αυτό προσοχή, οι βουτιές σε νερά που δεν γνωρίζεις είναι πολύ επικίνδυνες!".

 

ο Αλέξης Παππάς (για δεύτερη φορά)

και ο Παύλος Παπαδόπουλος που έγινε γνωστός από το Power of Love.

Κατά τα άλλα, στην πλευρά των διάσημων θα δούμε την Κρίστι Καθάρια (πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη) και τους Σάββα Γκέντσογλου, Χρήστο Βιλικάκη, Μαρία Αντωνά, Παύλο Παπαδόπουλο και Νίκο Γκάνο. Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συμμετοχή του o Τζέιμς Καφετζής, αν και πολλοί κρατούν μικρό καλάθι για το ενδεχόμενο της εισόδου του στο παιχνίδι σε δεύτερη φάση.

Όσον αφορά τη λίστα με τους μαχητές που από 7 Ιανουαρίου θα βρίσκονται απέναντι στους Διάσημος είναι οι εξής: Άγγελος Γεωργουδάκης (δύτης και αθλητής πολεμικών τεχνών), Rob James Seymour (μοντέλο), Σταμάτης Ταλαδιανός (ιδιοκτήτης εστιατορίου και club), Φάνης Μπολέτσης (εστίαση) και Γιάννης Περπατάρης (ελαιοπαραγωγός και εστίαση).

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i