PARIS FASHION WEEK AW24 | Ελληνικά κοσμήματα στο Παρίσι!

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού προσφέρει κάθε φορά στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες χάρη στο πάντρεμα της διαχρονικής κομψότητας και του σύγχρονου σχεδιασμού.

geo

Η Ελλάδα έχει την χαρά να δείξει για άλλη μια φορά την σπουδαία παρουσία των Ελλήνων Σχεδιαστών Κοσμημάτων καθώς συνεχίζουν επάξια την μοναδική πορεία στον κλάδο του Jewelry Design.

Η Gerochristo Jewelry, από το 1980 μέχρι και σήμερα, με έδρα την Ελλάδα, έχει κατακτήσει την παγκόσμια αγορά, δίνοντας το παρόν σε πολλά σημεία πώλησης στην Ελλάδα, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Μεξικό, Κίνα και Ιαπωνία.

Η νέα συλλογή Gerochristo Jewelry είναι απόδειξη της δέσμευσής του διάσημου jewelry brand, στη δεξιοτεχνία και την καινοτομία, προβάλλοντας τις περίπλοκες λεπτομέρειες και το μοναδικό στυλ που έχουν γίνει συνώνυμα με την επωνυμία Gerochristo.

Η εταιρία Gerochristo Jewelry συμμετέχει στην PARIS FASHION WEEK AW24 σε συνεργασία με την Maria Marami Agency Showroom. Στην διακεκριμένη έκθεση παρουσιάζει την CORE & NEW JEWELRY GEROCHRISTO COLLECTION. Κορυφαίοι Buyers από την Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την νέα συλλογή της σχεδιάστριας Sofia Gerochristo.  

Οι λάτρεις του κοσμήματος περιμένουν με ανυπομονησία για την αποκλειστική παρουσίαση της νέας συλλογή κοσμημάτων Gerochristo στο PARIS FASHION WEEK AW24. Είναι μια σημαντική περίσταση τόσο για τη σχεδιάστρια Sofia Gerochristo όσο και για την εκπροσώπηση του Ελληνικού Κοσμήματος και Ελλήνων Σχεδιαστών σε αυτό το κορυφαίο γεγονός του PARIS FASHION WEEK.

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2024 όλα τα νέα σχέδια Gerochristo Jewelry θα κάνουν την επίσημη πρώτη εμφάνιση τους στο Παρίσι, υπό τον συντονισμό του γραφείου Maria Marami Agency. Το Agency έχει φροντίσει για την παρουσίαση και την προβολή της συλλογής κοσμημάτων Gerochristo δίνοντας τη μέγιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i