Palermo: Αυτά είναι τα νέα sneakers της PUMA που φορούν όλες οι fashion experts και θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Τα νέα sneakers της PUMA απευθύνοντας σε fashionistas που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν.

puma

Στο άκουσμα της PUMA, κάθε καλά ενημερωμένη fashionista σκέφτεται υψηλής ποιότητας και αισθητικής ρούχα και αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν τόσο στο athleisure στιλ όσο και στο σύγχρονο street style. Φέτος, η PUMA αποφάσισε να κάνει ένα "δώρο” σε όσες γυναίκες αγαπούν το αυθεντικό, ξεχωριστό στιλ, επανακυκλοφορώντας ένα από τα πιο iconic sneakers της. Πιο συγκεκριμένα, τα κλασικά αθλητικά παπούτσια Palermo.

Τα Palermo sneakers έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους, πριν από αρκετά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του 1980, στα γήπεδα ποδοσφαίρου ως επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες. 

Η επιστροφή τους από την PUMA φυσικά δεν είναι τυχαία. Το brand που αφουγκράζεται τις στιλιστικές ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες, επανακυκλοφορεί το συγκεκριμένο iconic αθλητικό παπούτσι, ακολουθώντας το athleisure trend που πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας τις τελευταίες σεζόν.

Σήμερα, τα Palermo sneakers της PUMA, που πήραν το όνομά τους από την όμορφη ιταλική πόλη, επανέρχονται στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένα από ποτέ και απευθύνονται στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, το προσεγμένο στιλ, αλλά και εκείνες που δεν ακολουθούν αποκλειστικά τις τάσεις, αλλά συχνά τις δημιουργούν.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i