Στιλιστικές συμβουλές: Τι να φορέσεις σε συνέντευξη για δουλειά για να πάρεις τη θέση

Με αυτά τα στιλιστικά tips θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για το τι να φορέσεις σε μία συνέντευξη για δουλειά!

outfit istock

Η συνέντευξη για δουλειά είναι από μόνη της μια εξαιρετικά αγχωτική συνθήκη και το στιλιστικό κομμάτι της μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα στρεσογόνο για σένα που ετοιμάζεσαι να κάνεις μία αλλαγή στην επαγγελματική σου ζωή. Σε αυτό που θέλεις να κάνεις focus είναι το πώς θα αναδείξεις με το καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου, την εμπειρία σου και την εργασιακή σου ηθική για να κατακτήσεις μια νέα θέση, όμως γνωρίζεις καλά πως οι πρώτες εντυπώσεις, ειδικότερα σε μια τέτοια περίπτωση, είναι σημαντικές και είναι λογικό να σε απασχολεί και το πολύ κλασικό ερώτημα:

Τι να φορέσω σε μία συνέντευξη για δουλειά;

Είναι πολλές οι τομές στις οποίες οφείλει να ισορροπεί ένα outfit για συνέντευξη για δουλειά. Πρώτων, οφείλει να είναι απόλυτα κομψό και ταυτόχρονα bussiness ready. Να μην είναι υπερβολικά αυστηρό, για να δείχνει την πιο ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα σου, αλλά φυσικά να μην είναι υπερβολικά casual. Να έχει την απαραίτητη πινελιά του προσωπικού σου στιλ, αλλά να μην είναι πολύ  "παιχνιδιάρικο". Αν αγχώθηκες διαβάζοντας αυτές τις λεπτές γραμμές, πάρε μία ανάσα. Έχουμε φροντίσει εμείς να διαβάσουμε το πίσω κείμενο από το στιλιστικό savoir vivre των συνεντεύξεων για δουλειά και έχουμε να σου προτείνουμε 5 outfits – κλειδιά, έτσι ώστε, το μόνο που θα χρειάζεται να σε απασχολεί, να είναι το πώς θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το styling, άστο σε μας!

Με αυτά τα 5 outfits κλειδιά θα διαπρέψεις σε μία συνέντευξη για δουλειά

Ουδέτερες αποχρώσεις

Αν και δεν θα διαφωνούσαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό με μία μικρή "ένεση" χρώματος σε ένα outfit για συνέντευξη για δουλειά, δεν βρίσκουμε τίποτα πιο κομψό από ένα vanilla girl σύνολο που να παίζει έξυπνα με διαφορετικούς τόνους του λευκού. Ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι και ένα πλεκτό ζιβάγκο αρκούν για να χτίσεις το τέλειο outfit για την περίσταση. Το παλτό ή και μία ιδιαίτερη ζώνη μπορεί να είναι εκείνη η λεπτομέρεια που θα βγάλει προς τα έξω το προσωπικό σου στιλ και θα κάνει τη διαφορά.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i