Ένας έξυπνος τρόπος για να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να χαρείς την άνοιξη

Ο πολυτιμότερος σύμμαχος της καθημερινότητάς μας είναι μια έξυπνη σκούπα Roomba και υπάρχουν παραπάνω από ένας λόγοι.

roomba

Η άνοιξη είναι η εποχή που μας προτρέπει να είμαστε περισσότερες ώρες έξω από το σπίτι. Βόλτες με τα παιδιά στην παιδική χαρά, περίπατοι στο πάρκο με τα αγαπημένα μας κατοικίδια και κάθε είδους εξορμήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση και μας δίνουν χαρά. 

Ο ελεύθερος χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη σύγχρονη εποχή της ταχύτητας και της πίεσης. Πώς μπορούμε να τον εξασφαλίσουμε; Έχοντας στο σπίτι τον πολυτιμότερο σύμμαχο της καθημερινότητάς μας: μια έξυπνη σκούπα Roomba. 

Το καθάρισμα είναι μια διαδικασία που μέχρι τώρα απαιτούσε πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά μας. Μέχρι που μπήκαν στη ζωή μας οι έξυπνες σκούπες. Τα διάφορα μοντέλα τους "κουμπώνουν" στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού και συνεχώς εξελίσσονται για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. 

Προσεκτικό και σχολαστικό σκούπισμα αλλά και σφουγγάρισμα, αυτόματο άδειασμα του κάδου, ευελιξία στο πρόγραμμα καθαρίσματος με βάση τις ανάγκες του κάθε δωμάτιο, εξαιρετικό σύστημα πλοήγησης για να μη σταματάει σε εμπόδια είναι μονάχα μερικά από τα προνόμια που σου προσφέρουν οι έξυπνες ρομποτικές σκούπες Roomba. Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία σου στον χώρο, με έναν απλό προγραμματισμό από το κινητό σου.

Όσο η σκούπα σου σαρώνει τη βρωμιά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου εσύ μπορείς να έχεις χρόνο για άλλες σημαντικές υποχρεώσεις όπως είναι το μαγείρεμα, να δεις τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου. Εσύ ζεις τη ζωή σου και η σκούπα σου δουλεύει! 

Δες εδώ όλα τα νέα μοντέλο της Roomba, στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i