Διαγωνισμός: 10 τυχερές θα κερδίσουν το νέο βιβλίο της Σόφης Πασχάλη για μια καλύτερη ζωή (και ασκησιολόγιο yoga) (αποτελέσματα)

Ο οδηγός ευτυχίας «Η απάντηση είσαι εσύ» της Σόφης Πασχάλη κυκλοφορεί με το «7 Μέρες Tv» και το SHAPE σού δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσεις δωρεάν.

οδηγος-ευτυχιας-διαγωνισμος-σοφη-πασχαλη

Θέλεις να αλλάξεις τον εαυτό σου και να αποκτήσεις μια καλύτερη ζωή;

Τότε, χρειάζεσαι το νέο βιβλίο της Σόφης Πασχάλη, «Η απάντηση είσαι εσύ», έναν οδηγό ευτυχία για μια καλύτερη ζωή. Γίνε μία από τις 10 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το νέο βιβλίο της Σόφης Πασχάλη, το οποίο κυκλοφορεί με το «7 Μέρες Tv».

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Η απάντηση είσαι εσύ» της Σόφης Πασχάλη:

Διαγωνισμός: 10 τυχερές θα κερδίσουν το νέο βιβλίο της Σόφης Πασχάλη για μια καλύτερη ζωή (και ασκησιολόγιο yoga) (αποτελέσματα) - εικόνα 1

Μία γυναίκα η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά στη ζωή της το φως και τις μεθόδους που οδηγούν στην αυτοβελτίωση. Έχοντας βιώσει το ταξίδι της αυτογνωσίας η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί όλα όσα με κόπο κατέκτησε με τους υπόλοιπους ανθρώπους ως μία μέγιστη κίνηση προσφοράς και αγάπης. Ένα βιβλίο-οδηγός που θα βοηθήσει τους αναγνώστες να κατακτήσουν την ευτυχία και θα γίνει αφορμή για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα. Μία καθοδήγηση που μας βγάζει από το μονοπάτι του φόβου και μας περνά στη λεωφόρο των δυνατοτήτων βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε τον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον εαυτό μας.

Αναζητήστε σε αυτό τις μεθόδους εκείνες που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε, να αγαπήσετε και να αποδεχτείτε ακόμα και τους αντιπάλους σας γιατί οι λέξεις κλειδιά στην προσωπική μας εξέλιξη είναι η αγάπη, η αποδοχή και η συγχώρεση. Μαζί ασκησιολόγιο Yoya.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι τυχεροί νικητές είναι: 

Παναγιώτα Σαντοριναίου

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Ευαγγελία Σερδενε

Δήμητρα Μπελεσάκου

Ζαρκάδα Ευαγγελία

Ευσταθία Νασιοπούλου

γεωργία αντωνοπούλου

Ελένη Παππά

Κατερίνα Γιαννικοπούλου

Κόλλια Μαρία

Συγχαρητήρια! Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου τους. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i