Το Divani Apollon Palace και Thalasso γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

Το Divani Apollon Palace & Thalasso πιστό στη φιλοσοφία του υγιεινού και ποιοτικού τρόπου ζωής, γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Anti-Stress_Divani Athens Spa & Thalasso Center - Spa 2

Με τη φράση «μία ημέρα μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή» και μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, η ξεχωριστή αυτή παγκόσμια γιορτή είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στη δημιουργία κινήτρων.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso η ολιστική προσέγγιση για ένα βελτιωμένο τρόπο ζωής αποτελεί μέρος της βαθύτερης φιλοσοφίας των υπηρεσιών που προσφέρει όπως είναι τα προγράμματα #DivineYou για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού μας. Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο παίρνει μέρος ενεργά στις διεθνείς εκδηλώσεις.

Καθόλη τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας οι επισκέπτες του Divani Apollon Palace & Thalasso θα απολαμβάνουν μοναδικούς λαχταριστούς συνδυασμούς από θρεπτικά και υγιεινά smoothies για ενέργεια και αποτοξίνωση, με φρούτα, λαχανικά και κατάλληλα αντιοξειδωτικά καθώς και υγιεινά σνακς που θα χαρίσουν βαθιά αναζωογόνηση.

Σε μια ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ευεξία δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και το κομμάτι του fitness. Αφήστε μακριά το στρες και γυμναστείτε μέσα στη φύση με τα ειδικά προγράμματα Thalasso Kinetics και Hatha Yoga που θα πραγματοποιηθούν στις 09 Ιουνίου.

Με τις παραπάνω ενέργειες και δραστηριότητες οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα πάρουν μια γεύση από τις παροχές υγείας και ευεξίας που προσφέρει το Divani Apollon Palace & Thalasso, κατά κύριο λόγο μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, και θα γίνουν παράλληλα μέρος μιας παγκόσμιας γιορτής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ακολούθησε το Divani Apollon Palace & Thalasso στο Instagram @divaniapollonthalasso και δείξε ενεργά τη συμμετοχή σου στην Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας με τη χρήση των hashtags #divaniapollon #divinemoments #GlobalWellnessDay

Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210 8911100, divaniapollonhotel.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i