Εσωτερική ακρόαση: Πώς θα ανακαλύψεις την ευεξία μέσω του διαλογισμού και της ηχοθεραπείας

Γνώρισε το νέο mobile app καθοδηγούμενου διαλογισμού, οραματισμού και ηχοθεραπείας, Be Now.

Εσωτερική ακρόαση iStock

Σε αυτόν τον κόσμο με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς που ζούμε, είναι σημαντικό να δείχνουμε προσοχή και φροντίδα στον εαυτό μας. Το νέο mobile app "Be Now" - η νέα, ελληνική εφαρμογή διαλογισμού και ενσυνειδητότητας, με καθοδηγούμενους διαλογισμούς, οραματισμούς και ηχοθεραπεία - σου παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ενσωματώσεις τη διαλογιστική πρακτική στην καθημερινή σου ρουτίνα. Ανεξάρτητα από την εμπειρία σου στο διαλογισμό, η εφαρμογή προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πιο ενσυνείδητη και ουσιαστική παρουσία στην καθημερινότητά σου, και να βρεις μία βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο, το Be Now προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αυτογνωσία, την ευεξία και την ανακούφιση από το άγχος. Είτε έχεις εμπειρία στο διαλογισμό είτε όχι, το Be Now είναι η ιδανική εφαρμογή για να σε βοηθήσει να βάλεις στιγμές χαλάρωσης στη καθημερινότητα σου, να πετύχεις τους στόχους σου και να ζήσεις μια πιο χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή.

be now

Με μια μεγάλη βιβλιοθήκη καθοδηγούμενων διαλογισμών, οραματισμών και ηχοθεραπείας που διαρκώς εμπλουτίζεται, και ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση του, το Be Now είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη νοητική, συναισθηματική και ψυχική τους ευημερία, διαθέτοντας μόλις λίγα λεπτά κάθε μέρα!

Την πληθώρα διαλογισμών και οραματισμών του Be Now έχει επιμεληθεί μια ομάδα από έμπειρους δασκάλους ενσυνειδητότητας, διαλογισμού, και ηχοθεραπείας.

Μια απο τις λειτουργίες του Be Now που ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα apps διαλογισμού είναι ο "Coach Be" - ένας εικονικός βοηθός διαλογισμού που σου προσφέρει εξατομικευμένες συστάσεις με βάση τη διάθεση και τις ανάγκες σου την κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών διαλογισμού, οραματισμού και ηχοθεραπείας που σου προσφέρει η εφαρμογή.

"Τα τελευταία τρία χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως υπέφεραν από υψηλά επίπεδα στρες, μοναξιάς και δυστυχίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, δημιουργώντας μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για διαλογισμό και χαλάρωση που να προσφέρει γαλήνη και ευτυχία σε όσους το έχουν ανάγκη. Πιστεύουμε ότι οι πρακτικές ενσυνειδητότητας και διαλογισμού πρέπει να είναι απλές και άμεσα διαθέσιμες και προσβάσιμες σε όλους, ανεξάρτητα από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους. Το Be now θέλουμε και ονειρευόμαστε να γίνει μία εμπνευστική πύλη προς το εσωτερικό μας καταφύγιο, διαθέσιμη όποτε την έχουμε ανάγκη.", Αγγελική Ρεμπέλου, συνιδρύτρια του Be Now.

"Ονειρευόμαστε και πιστεύουμε ότι η εφαρμογή μας θα έχει θετικό αντίκτυπο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο αρμονικού, ενσυνείδητου και συμπονετικού κόσμου", Μανώλης Ζωγραφάκης, συνιδρυτής του Be Now.

Ζήσε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενσυνειδητότητας και ξεκίνα το ταξίδι σου προς την εσωτερική γαλήνη σήμερα! Το Be Now είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play.

Για να μάθεις περισσότερα για το Be Now επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα benow.app.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i