Καλύτερα Γίνεται! Ένα επιδραστικό ημερολόγιο από τη δρ Νάνσυ Μαλλέρου

Το ημερολόγιο για το 2024 που προσφέρει και φέτος η δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει γίνει πλέον θεσμός και ναι, καλύτερα γίνεται!

2024year istock

Καλωσόρισε το 2024 με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!

Από τον Ιανουάριο, που είναι ο μήνας της αρχής και της ελπίδας, μέχρι τον Δεκέμβριο, που φέρνει μαζί του την ευκαιρία κάνε έναν απολογισμό, όλος ο χρόνος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το δικό σου 2024 επιτυχημένο.

mallerou

Το ημερολόγιο Καλύτερα γίνεται από τις εκδόσεις Πεδίο (www.pediobooks.gr) που προσφέρει και φέτος η δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει γίνει πλέον θεσμός. Κάθε εβδομάδα, μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου, βρίσκεις αποστάγματα επιτυχημένης και αρμονικής ζωής, σοφίας και ισορροπίας τόσο εσωτερικής όσο και με τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω σου.

Συμβουλές, προτάσεις και δοκιμασμένα tips που σε βοηθούν να "χτίσεις" τον χαρακτήρα σου, να δημιουργήσεις πιο υγιείς σχέσεις και να πετύχεις τους πιο υψηλούς στόχους σου. Κάθε εβδομάδα και ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, την αρμονία, την επιτυχία – πιο κοντά στη ζωή!

mallerou2

H Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι εξαιρετικά έμπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου "Εσωκεντρισμός"©, που παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και διέπει τη μεθοδολογία της στο coaching.

Το Women Economic Forum την τίμησε με το βραβείο "Iconic Women Creating a Better World for All" (Μάρτιος 2020, Κάιρο). Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022). Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία. Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και πανεπιστημιακά προγράμματα και έχει συνεργαστεί με πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής και του αθλητισμού. Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό μέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation). Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός αλλά τρόπος να ταξιδεύουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i