Δε μου αρέσει η δουλειά μου! Η life coach δείχνει το δρόμο αν νιώθεις ότι έχεις κολλήσει

Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου σε βοηθά να το διαχειριστείς.

Το παντελόνι ξαφνικά σου είναι στενό By KieferPix

Από τη δρ Νάνσυ Μαλλέρου, coach, ομιλήτρια, συγγραφέας, Founder & CEO Life Clinic Group.

«Νιώθω ότι έχω κολλήσει στη δουλειά μου. Προφανώς δεν είναι εποχή να σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να αλλάξω, αλλά δεν ξέρω πώς να το χειριστώ».

Η δουλειά μπορεί να έχει «κολλήσει» και αυτό συμβαίνει, όμως οι αλλαγές για μένα δεν έχουν εποχή. Πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα νέο τρόπο για να διεκδικήσεις κάτι διαφορετικό, πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ό,τι δεν έκανες ως τώρα.

Διάβασε επίσης: Πώς θα γίνω καλύτερη στη δουλειά; Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν καν φτάσεις στο γραφείο

Αυτό δεν το ορίζουν οι εξωτερικές συνθήκες αλλά η «εποχή» μέσα σου. Το πόσο έτοιμη είσαι, το πόσο διατεθειμένη να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να δοκιμάσεις κάτι νέο, κι αυτό γιατί μια τέτοια διαδικασία απαιτεί εσωτερικά αποθέματα: ενέργειας, έμπνευσης, δημιουργικότητας!

Είσαι σε αυτή τη φάση; Αν δεν είσαι, τότε μην περιμένεις οι εξωτερικές συνθήκες από μόνες τους να επηρεάσουν τα πράγματα προς το καλύτερο, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ξαφνικά όλα γίνονται καλύτερα και η δουλειά σου μπαίνει σε φάση ευημερίας. Χρειάζεται να συμβάλλεις κι εσύ και, ανάλογα με το πόσο έτοιμη και αποφασισμένη είσαι, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: 4 λόγοι που η δουλειά σου σε φθείρει και πώς θα το αλλάξεις

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i