Να τι θα πάρεις από το super market ώστε να βοηθήσεις την «Κιβωτό του Κόσμου»

H ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas συνεργάζεται με τον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ, ενισχύοντας το σημαντικό έργο του ΜΚΟ "Κιβωτός του Κόσμου" και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε

Δίνουμε όλοι ‘Μια μεγάλη αγκαλιά για κάθε ανάγκη’ σε όλους όσους μας χρειάζονται!

H ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, συνεπής στο κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει όλα τα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει την κοινωνική της δράση σε συνεργασία με τον Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ και σύνθημα:  «Μια μεγάλη αγκαλιά για κάθε ανάγκη».

H ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από πολύ γνωστά προϊόντα τροφίμων, προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού, συνεργάζεται με τον όμιλο EΛΟΜΑΣ και πάντα με τη στήριξη των καταναλωτών, ενισχύουν το σημαντικό έργο του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» αλλά και το έργο του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Βασικός σύμμαχος αυτής της προσπάθειας είναι κυρίως οι καταναλωτές, οι οποίοι,

από 15 έως 31 Μαϊου 2017, μπορούν να βρουν στα καταστήματα ΕΛΟΜΑΣ προϊόντα από τις αγαπημένες τους μάρκες τροφίμων, όπως Βιτάμ, Knorr, Hellmann’s, προσωπικής υγιεινής όπως AIM, Dove, Τimotei και καθαρισμού, όπως Klinex και Skip σε μεγάλες προσφορές, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια να δοθούν συνολικά 3.000 μερίδες φαγητού αλλά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού, που θα καλύψουν βασικές ανάγκες των δύο ιδρυμάτων.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του Σχεδίου δράσης της Unilever για την Αειφορία, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας, που στόχο έχει να ενισχύσει το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» που μεριμνά για την προστασία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως απροστάτευτα παιδιά και μητέρες, μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες που βιώνουν δύσκολες συνθήκες ζωής,

ενώ με το κέντρο Μέριμνας και Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα, καθημερινά φροντίζει για τη σίτιση 400 παιδιών όπου καλύπτονται οι βασικές τους ανάγκες σε ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη.

Επίσης, το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» διαθέτει Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή Ηπείρου, στο Βόλο και στη Χίο, όπου φιλοξενούνται παιδιά με αντίστοιχες ανάγκες.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ίδιας ενέργειας “Μια μεγάλη αγκαλιά για κάθε ανάγκη” ενισχύει και τις ανάγκες του ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» το οποίο φιλοξενεί ένα πολύ μεγάλο αριθμό περιθαλπόμενων. Σκοπός της μονάδας είναι η φροντίδα ατόμων με νοητική ή κινητική αναπηρία, ηλικιωμένων που χρειάζονται περίθαλψη ή φιλοξενία και η παροχή νοσηλευτικών και κλινικών υπηρεσιών, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης και λειτουργικής – κοινωνικής αποκατάστασης.

 

Ας δώσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά, σε όσους μας έχουν ανάγκη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i