Πλάνο 3 εβδομάδων: Σύσφιξη του σώματος και μείωση της κυτταρίτιδας ξεκινώντας τώρα

Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού;

πώς φεύγει η κυτταρίτιδα Istock photo

Αδύνατες, curvy, μελαχρινές και fair skinned, όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας και σωματότυπου ψάχνουμε κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο τους καλύτερους τρόπους να μειώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς και τους γλουτούς, έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη αυτοπεποίθηση στην πρώτη εμφάνισή μας με μπικίνι. Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς πώς φεύγει η κυτταρίτιδα. Και θα μας πεις "προλαβαίνω"; Ακολούθησε το παρακάτω πλάνο 3 εβδομάδων και σου υποσχόμαστε ότι θα δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου:

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα;

Εβδομάδα 1η: Επιχείρηση σύσφιξη

Αντικατάστησε την κλασική ενυδατική κρέμα με μια συσφικτική

Το καλοκαίρι οι απλές ενυδατικές συνθέσεις δεν αρκούν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αντικαταστήσεις με συσφικτικά προϊόντα που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο "τέλειο" beach body. Αγαπημένες μας επιλογές είναι το γαλάκτωμα και η λοσιόν σύσφιξης NIVEA Q10, τα οποία είναι πλούσια σε δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά: Q10 και βιταμίνη C. Η ενισχυμένη τους σύνθεση συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της σε μόλις 10 μέρες ενώ παράλληλα προσφέρουν 48-ωρη ενυδάτωση.

product

Εξίσου αγαπημένη είναι και η κρέμα NIVEA Q10 Multi Power 4 σε 1 Firming Legs, Bums & Tums Crème. Χάρη στο Q10 και το εκχύλισμα Σόγιας που περιέχει συσφίγγει την επιδερμίδα σε 2 μόλις εβδομάδες, ενισχύει την ελαστικότητά της με καθημερινή χρήση ενώ ενυδατώνει εντατικά και για πάνω από 24 ώρες. Τι άλλο να ζητήσεις;

product

Προμηθεύσου ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας

Ακόμα αναρωτιέσαι πώς φεύγει η κυτταρίτιδα; Λίγο πριν τις πρώτες βουτιές, πρέπει να γεμίσεις τη φαρέτρα σου με τα πιο αποτελεσματικά όπλα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Αγαπημένη επιλογή είναι το τζελ NIVEA Q10 Multi-Power 5 σε 1 Firming + Cellulite Gel με Q10 και εκχύλισμα Λωτού, το οποίο συσφίγγει την επιδερμίδα σε 2 εβδομάδες, μειώνει αισθητά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 3 εβδομάδες ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση αίσθηση ενεργοποίησης και απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα.

product

 

Κάνε λεμφικό μασάζ

Αν δεν κάνεις ήδη λεμφικό μασάζ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις, αφού αποτελεί το Νο1 όπλο κατά της κυτταρίτιδας που κυριολεκτικά κάνει θαύματα. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σου ένα ενυδατικό έλαιο, όπως το NIVEA Q10 Multi-Power 7 σε 1 Firming + Even Oil με Q10, έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο και βαμβακέλαιο, το οποίο συσφίγγει την επιδερμίδα σε 2 εβδομάδες, μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων και δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της και προσφέρει εντατική θρέψη χαρίζοντας απαλή και ελαστική αίσθηση στην επιδερμίδα. 

product

Στη συνέχεια, προχώρησε στο μασάζ των "προβληματικών" περιοχών κάνοντας ανοδικές κινήσεις από την περιφέρεια προς το κέντρο, παράλληλα µε τη φορά της λέµφου και του αίµατος. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται ταχύτερα τα απόβλητα από τα κύτταρα και τους ιστούς και ο οργανισμός αποβάλλει πιο εύκολα τις τοξίνες, ενώ τονώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος και εξαλείφεται το οίδημα που προκαλεί η συσσώρευση λίπους. 

Εβδομάδα 2η: Back to basics

Ρίξε μια ματιά στη διατροφή σου

Γέμισε το πιάτο σου με πολύχρωμες, ενυδατικές τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία θα ενυδατώσουν σε βάθος τον οργανισμό σου, αλλά και θα σου χαρίσουν ενέργεια. Ενσωμάτωσε επίσης στη διατροφή σου το αβοκάντο και τα μανιτάρια, τα οποία περιέχουν ποτάσιο και βοηθούν στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Φυσικά, μην ξεχάσεις να πίνεις αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ακολούθησε ένα HIIT πρόγραμμα γυμναστικής

Όπως και να το κάνουμε, η γυμναστική είναι "αναγκαίο κακό" και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. Επειδή ξέρουμε πως ούτε χρόνο, αλλά ούτε όρεξη έχεις να γυμναστείς, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις ένα γρήγορο HIIT πρόγραμμα, το οποίο θα συνδυάζει αερόβιες ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις με αντιστάσεις, όπως τα λάστιχα, που ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή που θέλεις να τονώσεις και χαρίζουν άμεση γράμμωση.

Συγχαρητήρια! Το δύσκολο πέρασε! Τώρα που η καλή διατροφή και η γυμναστική έγιναν μέρος της καθημερινότητάς σου, πάμε να δούμε τι νέο θα προσθέσεις στη ρουτίνα σου την 3η εβδομάδα.

Εβδομάδα 3: The big guns

Χάρισε στην επιδερμίδα σου ηλιοκαμένη όψη

Ξέρεις τι είναι καλύτερο από μία κρέμα που ενυδατώνει και συσφίγγει; Μία κρέμα που χαρίζει επίσης και υπέροχη ηλιοκαμένη όψη! Η Nivea φρόντισε και για αυτό και δημιούργησε την λοσιόν Q10 Firming & Bronze για εσένα που τα θέλεις όλα. Αυτό το 3 in 1 προϊόν ενυδατώνει, συσφίγγει και παράλληλα προσφέρει ενεργοποίηση του μαυρίσματος για ένα sunkissed look ακόμα και πριν την παραλία. Στα plus τo γεγονός ότι το υπέροχο bronzed look που χαρίζει θα καμουφλάρει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που σε απασχολεί ακόμα.

product

Bonus Tip! Κάνε απολέπιση

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σε ενθαρρύνουμε να ενσωματώσεις την απολέπιση στην beauty ρουτίνα σου 2 φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου scrub σώματος για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου, έτσι ώστε να την κάνεις πολύ πιο λεία και απαλή, αλλά και να βοηθήσεις τα συστατικά των προϊόντων που θα εφαρμόσεις μετά να διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i