Η Χριστίνα Μπόμπα μας αποκάλυψε τα μυστικά πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της

Ξέρουμε ακριβώς ποια skincare ρουτίνα ακολουθεί καθημερινά.

Χριστίνα Μπόμπα Ndp

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από εκείνα τα άτομα που μόλις μπουν σε ένα χώρο αμέσως φωτίζει. Η θετική ενέργεια, η φυσική ομορφιά και -κυρίως- η αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα της είναι από τους βασικούς λόγους που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της. Πρόσφατα, η μέλλουσα μαμά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της και φυσικά κρατήσαμε σημειώσεις.

Τα προϊόντα που εμπιστεύεται η Χριστίνα δεν είναι άλλα από εκείνα της νέας σειράς Luxious της La Biored, που στόχος της είναι να προσφέρει αποτελεσματική αναγέννηση στην επιδερμίδα και να νικήσει τα σημάδια και τη φθορά του χρόνου.

"Αυτό που με εντυπωσίασε στη σειρά είναι η μεταξένια αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα και ότι απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μου είναι πανεύκολη και δίνει στην επιδερμίδα μου τη θρέψη που χρειάζεται", λέει στο βίντεο. Ένας ακόμα λόγος που λατρεύει τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι το υπέροχο άρωμά τους, το οποίο της θυμίζει μια εμπειρία σπα, όπως λέει, αλλά και η άμεση αποτελεσματικότητά τους. "Αυτό που λατρεύω πιο πολύ είναι ότι δρα άμεσα. Νιώθω αμέσως την επιδερμίδα μου αναζωογονημένη κι ξεκούραστη", εξηγεί.

product

Βήμα 1ο: Καθαρισμός

Η ρουτίνα περιποίησης της Χριστίνας δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινά με έναν καλό καθαρισμό, έτσι ώστε να απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα της, επιτρέποντας στα προϊόντα που θα ακολουθήσουν να διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα της.

Βήμα 2ο: Ορός

Σειρά έχει ο ορός προσώπου Επανόρθωσης & Νεότητας Luxious της La Biored, ο οποίος έχει ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Όπως λέει η ίδια στο βίντεο, εφαρμόζει 1-2 σταγόνες σε κάθε τεταρτημόριο του προσώπου (μέτωπο-πηγούνι-μάγουλα) κι αμέσως μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά στην επιδερμίδα της. Με τον καιρό θα δεις ότι προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, επαναφέρει τη σφριγηλότητα και το περίγραμμα του προσώπου, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και φυσική λάμψη.

Βήμα 3ο: Κρέμα ματιών

Αμέσως μετά, εφαρμόζει την Luxious Regenerative Eye Cream στην περιοχή γύρω από τα μάτια. "Είναι ό,τι πρέπει για να υποχωρήσουν οι φθορές ή και να τις προλάβουμε αν δεν έχουμε", λέει η Χριστίνα.

Βήμα 4ο: Κρέμα προσώπου

Τελευταίο βήμα στη ρουτίνα της είναι η κρέμα προσώπου Ανανέωσης και Λάμψης Luxious Regenerative Cream, η οποία, όπως λέει η ίδια, κάνει την επιδερμίδα της πιο ελαστική και λαμπερή. "Ανάλογα με την υφή του δέρματός σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε είτε την ελαφριά, είτε την πλούσια υφή, είτε αυτή με το δείκτη προστασίας, την οποία εγώ χρησιμοποιώ πάντα", εξηγεί.

Δες το βίντεο με τη ρουτίνα της Χριστίνας:

H ενσωμάτωσή των Regenerative Eye Cream, Serum και Face Cream στη ρουτίνα σου καθώς και η συνδυαστική χρήση τους μπορεί να κάνει θαύματα στο πρόσωπό σου, με τη βοήθεια των φυσικών συστατικών Factor 8 και Αγγελικού Εστέρα που περιλαμβάνονται στις καινοτόμες συνθέσεις τους. O Factor 8 από τη μία αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη συνεκτικότητα της επιδερμίδας, ενώ λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες. O Aγγελικός Εστέρας από την άλλη είναι η φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας και της φωτογήρανσης.

Πηγή: Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i