Λεκές από βαφή μαλλιών στο δέρμα; Οι φυσικοί τρόποι για να τον εξαφανίσεις

Επειδή δεν διαθέτουμε χειρουργική ακρίβεια, οι λύσεις βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας.

Λεκές από βαφή μαλλιών iStock

Μπορεί τα κομμωτήρια πλέον να άνοιξαν, ελπίζουμε για τα καλά, αλλά η μάχη με τη λευκή τρίχα και την κατεβασμένη ρίζα που δόθηκε με αυταπάρνηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάς έχει αφήσει συγκεκριμένα κατάλοιπα, όπως το να βάφουμε μόνες μας τα μαλλιά μας. Μία διαδικασία που αν τη συνηθίσεις δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη -σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις ένα απλό χρώμα γιατί διαφορετικά μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες- αλλά δυστυχώς για τους ερασιτέχνες, έχει αρκετή φασαρία.

Και αν μάθαμε, ή μάλλον συνηθίσαμε το πινέλο και τη βαφή, κάτι που ακόμα αδυνατούμε να συνηθίσουμε είναι η μάχη με το βαμμένο δέρμα, αφού η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Δεn είναι κάτι φοβερό -προφανώς- αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό, ιδίως όταν θέλεις να απολαύσεις τα φρεσκοβαμμένα σου μαλλιά, και τα σημαδάκια από τη βαφή δεν σε αφήνουν.

Σίγουρα έχεις ακούσει αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να απαλλαγείς από τους ενοχλητικούς λεκέδες, αλλά για κάποιο λόγο μέχρι στιγμής δεν έχεις δει να αποδίδουν. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποιες αρκετά απροσδόκητες προτάσεις, για να έχεις στο νου σου την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i