Όλο και πιο πολλοί αναζητούν θεραπεία για το διπλοσάγονο

Οι βιντεοκλήσεις είναι η βασική αιτία!

αντιγήρανση iStock

Ακούγεται τρελό! Όμως, οι βιντεοκλήσεις είναι ο βασικός λόγος που έχει αυξηθεί η ζήτηση για θεραπεία του διπλοσάγονου από άνδρες και γυναίκες το τελευταίο διάστημα. Πώς εξηγείται αυτό; Ποια είναι η θεραπεία με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για το διπλοσάγονο; Απαντήσεις δίνει ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics.

Γιατί η ζήτηση για θεραπεία του διπλοσάγονου έχει αυξηθεί;

Μία από τις επιπτώσεις του lockdown από την έναρξη της πανδημίας είναι η εκπληκτική αύξηση της ζήτησης θεραπειών κοσμητικής χειρουργικής. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πως με την παραμονή μέσα στο σπίτι πολλοί άνθρωποι έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, να ερευνήσουν και να επιλέξουν να κάνουν θεραπείες που πριν δεν προλάβαιναν, αλλά και μπορούν να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο για αποθεραπεία μετά από μια επεμβατική τεχνική. 

Επιπλέον, η αύξηση της επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης και η τηλεργασία έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους να περνούν αρκετές ώρες την ημέρα κοιτάζοντας στις κάμερες των υπολογιστών τους κατά τη διάρκεια συναντήσεων. Έτσι έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν σε πραγματικό χρόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με τα χαρακτηριστικά των φίλων, των πελατών τους ή των συναδέλφων που συνομιλούν μαζί τους. Κατά συνέπεια, η αυτο-ανάλυση που ακολουθεί, οδηγεί πολλούς να εξετάσουν τι πρέπει να κάνουν για να βελτιώσουν το πρόσωπό τους, ώστε να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες, που είναι αποτέλεσμα μια τέτοιας αυτοκριτικής, είναι η θεραπεία του διπλοσάγονου και η αποκατάσταση του περιγράμματος της γνάθου. 

Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για το διπλοσάγονο;

Ένα καλοσχηματισμένο πηγούνι χωρίς χαλάρωση και τοπικό λίπος είναι συνήθως συνώνυμο με τη νεανική ομορφιά και αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εμφάνισης ενός προσώπου. Είτε άνδρας είτε γυναίκα, η περιοχή αυτή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αισθητική του προσώπου. Η αποκατάσταση του περιγράμματος της κάτω γνάθου και γενικά η αναζωογόνηση του λαιμού μπορεί να αφορά συνδυαστική θεραπεία, καθώς η επιλογή της εξαρτάται από την κατάσταση της γύρω περιοχής, την ηλικία και τους αισθητικούς στόχους του καθενός.

Για παράδειγμα, εκείνοι που έχουν παραπανίσιο λίπος γύρω από την κάτω γνάθο ή στο λαιμό είναι ιδανικοί υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική VASER® Lipo. Αν έχουν χαλάρωση και θέλουν να τονώσουν το περίγραμμα της κάτω γνάθου μπορεί να επιλέξουν τα νήματα. Εάν κάποιος θέλει να απαλλαγεί από το διπλοσάγονο με μη επεμβατική διαδικασία, τότε μπορεί να επιλέξει την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης Coolsculpting®. Γενικά, το ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για το διπλοσάγονο καθορίζεται από τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό μετά από κλινική εξέταση κατά τη συνεδρία αξιολόγησης με τον ασθενή. 

Στις κλινικές μας, προσφέρουμε εξειδίκευση στο κομμάτι της θεραπείας του διπλοσάγονου, της αποκατάστασης του περιγράμματος της κάτω γνάθου και της αναζωογόνησης του λαιμού. Η εξειδικευμένη ομάδα των πλαστικών χειρουργών και του νοσηλευτικού προσωπικού μας μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία αποτελεσματικών θεραπευτικών επιλογών, με κορυφαία την λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική VASER® Lipo. Βασισμένη σε τελευταία τεχνολογία υπερήχων, καταφέρνει με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο να απομακρύνει όλο το περίσσιο λίπος από το κάτω μέρος του σαγονιού και από το λαιμό και να εξαφανίσει οριστικά την αντιαισθητική όψη του διπλοσάγονου. Παράλληλα σμιλεύει την περιοχή και επαναπροσδιορίζει το σχήμα και το περίγραμμα της περιοχής. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος με επίμονο τοπικό λίπος και διευκολύνει απίστευτα τον ασθενή, αφού ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς νοσηλεία και με σύντομη αποθεραπεία. Είναι 100% ασφαλής, δεν έχει παρενέργειες, είναι κλινικά αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη από τον FDA.

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i