Ανακαλύψαμε όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για τις πιο κομψές εμφανίσεις του καλοκαιριού

Οι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις θα έχουν ελληνική υπογραφή.

helmi

Χωρίς αμφιβολία, η καλοκαιρινή μόδα και οι τάσεις είναι οι αγαπημένες μας. Τα έντονα, χαρούμενα χρώματα και τα μοτίβα όπως το floral, το πουά ή το καρό μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και μας βοηθούν να ντυθούμε κομψά σε κάθε πιθανή περίσταση. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία μάλιστα τόσο περισσότερο χρειάζεται να επενδύσουμε σε ρούχα που συμφωνούν με το στιλ μας ενώ παράλληλα είναι δροσερά και αέρινα. Υπάρχει μάλιστα ένας τρόπος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, κάνοντας έξυπνες αγορές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις στην πόλη και το νησί.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο και εμείς επισκεφτήκαμε τον απόλυτο online προορισμό για shopping, το helmi.gr, αφού εκεί μπορείς να βρεις όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι. Και να σου θυμίσουμε ότι μόλις ξεκίνησε το 10ήμερο προσφορών, με τα αγαπημένα μας Helmi σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Ποια είναι τα must have κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου;

Το φόρεμα

Χωρίς αμφιβολία, ένα αέρινο φόρεμα θα είναι πάντα η πιο εύκολη και σικ απάντηση στην ερώτηση "Τι να φορέσω;”. Από το γραφείο μέχρι τις βόλτες με τις φίλες σου μέχρι τις βραδινές σου εξόδους ή τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ένα δροσερό φόρεμα σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή και θα αναβαθμίσει το στιλ σου. Μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Helmi είναι τα φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις όπως το λιλά και με cut outs, που είναι σούπερ θηλυκά, τα εμπριμέ φορέματα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και κομμάτια σε φλοράλ μοτίβα που θα ευχαριστηθείς να φοράς.

helmi

Το Παντελόνι

Αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη, φρόντισε να αφήσεις για λίγο τα τζιν παντελόνια σου στη ντουλάπα και να επενδύσεις σε ψηλόμεσες παντελόνες και cullottes σε έντονα χρώματα όπως το κίτρινο ή με πουά μοτίβο. Κολακεύουν υπέροχα τη σιλουέτα, τονίζουν τη μέση και ταιριάζουν τέλεια με όλα τα tops σου.

helmi

Η Φούστα

Εξίσου πρακτικές και ευκολοφόρετες είναι οι φούστες. Εμείς βέβαια έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις midi φούστες της νέας Helmi συλλογής σε εμπριμέ μοτίβα, αλλά και patterns όπως το καρό, που μπορείς να φορέσεις τόσο με τα t-shirts και τα crop tops σου όσο και με το ολόσωμο μαγιό σου στην παραλία.

https://www.helmi.gr/

Τα Tops

Σε μία από τις πρώτες θέσεις της shopping list σου θα πρέπει να βρίσκεται το λευκό top. Ταιριάζει με φούστες, παντελόνες και σορτς και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ισορροπία σε όλα τα καλοκαιρινά σου looks. Ένα crop top ή ένα top σε girly, λουλουδάτα μοτίβα είναι επίσης must have.

https://www.helmi.gr/

Η ολόσωμη Φόρμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από τις ολόσωμες φόρμες. Ως one piece σε βοηθούν να ντύνεσαι εύκολα χωρίς να πολυσκέφτεσαι το styling που θα δημιουργήσεις, ενώ με μικρές αλλαγές μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και σε κάποια βραδινή έξοδο. Φέτος το καλοκαίρι, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα λευκό playsuit ή σε μία ολόσωμη πουά που είναι πρακτικές και πολύ κομψές.

https://www.helmi.gr/

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη νέα συλλογή της Helmi

helmi

Midi πουά φούστα Helmi

helmi

Playsuit Helmi

Κρουαζέ φόρεμα Helmi

Κρουαζέ φόρεμα Helmi

helmi

Φόρμα ολόσωμη πουά Helmi

helmi

Φόρεμα με έναν ώμο Helmi

helmi

Εμπριμέ παντελόνι Helmi

helmi

Crop top Helmi

helmi

Cropped παντελόνι Helmi

helmi

Jumpsuit Helmi

helmi

Zip cullotte Helmi

helmi

Εμπριμέ midi φούστα Helmi

helmi

Midi φόρεμα με puff sleeves Helmi

helmi

Καρό μίντι φούστα Helmi

helmi

Φλοράλ φόρεμα Helmi

helmi

Midi φόρεμα Helmi

helmi

Maxi φόρεμα Helmi

helmi

Playsuit Helmi

Λευκό τοπ Helmi

Λευκό τοπ Helmi

helmi

Midi φούστα Helmi

helmi

Πουά cullottes Helmi

Φλοράλ πουκάμισο Helmi

Φλοράλ πουκάμισο Helmi

Φλοράλ midi φόρεμα Helmi

Φλοράλ midi φόρεμα Helmi

Ριγέ ολόωμη φόρμα Helmi

Ριγέ ολόσωμη φόρμα Helmi

https://www.helmi.gr/

Πουά ολόσωμη φόρμα Helmi

Ριγέ ολόωμη φόρμα Helmi

Ψηλόμεση παντελόνα Helmi

Πηγή: missbloom.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i