Τα αντηλιακά που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι και τον ήλιο με ασφάλεια

Η Frezyderm παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία με προτάσεις για όλη την οικογένεια.

sunscreen iStock

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και, αν δεν είσαι ήδη διακοπές, το πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα λιάζεσαι στην αγαπημένη σου παραλία. Επειδή όμως ο ήλιος και η έκθεσή του σε αυτόν κρύβει κινδύνους, είναι πολύ σημαντικό να λάβεις σοβαρά υπόψη σου την αντηλιακή προστασία - τη δική σου και των αγαπημένων σου προσώπων.

Ευτυχώς, η FREZYDERM δίνει στο καλοκαίρι την αίσθηση ανεμελιάς που του αξίζει, με ολοκληρωμένες προτάσεις ηλιοπροστασίας για όλα τα μέλη της οικογένειας, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη και επιθυμία. Με εκπληκτικές υφές που αφήνουν ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα, συστατικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και τη θάλασσα, αλλά ούτε και τον ανθρώπινο οργανισμό, και συνθέσεις που παρέχουν πλήρη κάλυψη σε ενήλικες και παιδιά, σίγουρα θα βρεις το καταλληλότερο αντηλιακό προϊόν για σένα αλλά και για όλη την οικογένεια.

Εάν αναζητάς προστασία με ομοιόμορφη χρωματική κάλυψη που θα αντικαταστήσει και το foundation σου, τότε το Sunscreen Color Velvet Face 50+ είναι για σένα.

frezyderm

Πρόκειται για ένα αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας, με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, για ασφάλεια κάτω από τον ήλιο, αλλά και για κάλυψη δυσχρωμιών και ατελειών. Εφαρμόζοντάς το στην επιδερμίδα, αισθάνεσαι το αντηλιακό ως ένα αόρατο "δεύτερο δέρμα", χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Second Skin Technology, με βελούδινη, ανάλαφρη, ευχάριστη αίσθηση που επιτρέπει στο δέρμα να "αναπνέει". Επίσης, σε προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις κηλίδες ηλιοέκθεσης, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για γυαλάδες, καθώς αφήνει στο δέρμα σου ματ όψη.

Επίσης, το σημαντικό είναι ότι τα αντηλιακά του φίλτρα δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, διαφυλάσσοντας έτσι το θαλάσσιο  περιβάλλον.

Εάν πάλι αναζητάς προστασία από τον ήλιο με μια αίσθηση καλλυντικής περιποίησης, στοιχηματίζουμε ότι το Sunscreen Fluid-To-Power SPF50+ θα σε ενθουσιάσει.

frezyderm

Το ελαφρύ γαλάκτωμα με καινοτομία Transforming Τextures μετατρέπεται σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας με την εφαρμογή του στο δέρμα, συνδυάζοντας έτσι το sun protection με το skincare, για καλλυντική ευχαρίστηση και φροντίδα του δέρματος.

Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα λευκής παιώνιας "κλειδώνει" την υγρασία στο δέρμα σου, βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.

Όσον αφορά στην προστασία όλης της οικογένειας, το αντηλιακό ξηρό λάδι Sea Side Dry Mist SPF 30+ σε μορφή mist αφενός προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, αφετέρου άριστη εργονομία, καθώς ψεκάζεται και σε βρεγμένο δέρμα με ομοιόμορφη συνεχή ροή χάρη στην πρακτική του βαλβίδα.

frezyderm

Όσο για το παιδικό αντηλιακό spray πολύ υψηλής προστασίας, Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+, η λεπτόρρευστη, διάφανη σύνθεσή του το κάνει να απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, ενώ ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα.

frezyderm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i