Το girly χτένισμα που θα γίνει το αγαπημένο μας φέτος το φθινόπωρο

Και μπορείς να το κάνεις πανεύκολα μέσα σε λιγότερο από 5'.

χτένισμα iStock

Είσαι περίεργη να μάθεις ποιο είναι εκείνο το hair trend από τα 70s και τα 90s, που φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο ξανά και ξανά και προσλέπεται να γίνει το απόλυτο φθινοπωρινό χτένισμα; Το βλέπουμε τελευταία όλο και συχνότερα στα μαλλιά των διασημότερων celebrities και influencers, ενώ κάθε φορά εμφανίζεται και με μία παραλλαγή που το κάνει να δείχνει όλο και πιο cool, προσαρμοσμένο στο 2021.

Ο λόγος για τα baby braids, τις λεπτές τουφίτσες πλεγμένες σε κοτσίδες και που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξια και αριστερά, χαρίζοντας μια girly αλλά και hippie-chic αύρα στην κάτοχό του. Αποθεώθηκαν τις περασμένες δεκαετίες και είναι λογικό να επανέρχονται το 2021 ακόμα πιο φρέσκιες, μιας και είναι όσο low-maintenance θα θέλαμε και απαιτεί η εποχή που διανύουμε.

Δες επίσης: Πώς θα επαναφέρω στα μαλλιά μου τη λάμψη και την υγεία μετά τις διακοπές;

Stars και top models όπως η Hailey Bieber, η Gigi Hadid και άλλες τις έχουν ήδη υιοθετήσει εδώ και καιρό ενώ τελευταία μια νέα εκδοχή έχει εμφανιστεί, χαρίζοντας στο χτένισμα ένα πολύ ενδιαφέρον twist: τα baby bubble braids. 

Όπως μπορείς να φανταστείς, πρόκειται και πάλι για λεπτές τουφίτσες, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι κοτσίδες αλλά ένας περίεργος συνδυασμός των baby braids με τη bubble ponytail. 

Δες παρακάτω μερικές εικόνες για να θυμηθείς τι είναι το bubble ponytail:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ghdspain (@ghdspain)

Όσο για τα baby bubble braids, πρόκειται για ένα κοριτσίστικο χτένισμα που είναι πανεύκολο να κάνεις μέσα σε λιγότερο από 5' - άρα είναι τέλειο για τις ημέρες που βιάζεσαι, και ακόμα καλύτερο για τις bad hair days σου. Απλά, περνάς κατά μήκος ολόκληρης της μπροστινής τούφας σου διάφανα λαστιχάκια με στόχο να δημιουργήσεις ένα εφέ... φούσκας.

Δες τι εννοούμε ακριβώς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura ⚡️ (@thewhitmore)

Δες επίσης: Αφυδατωμένη επιδερμίδα μετά τις διακοπές; Δες πώς μπορείς να την επαναφέρεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i