Πώς θα διαρκέσουν περισσότερο τα fillers στο πρόσωπο;

Πώς θα εξασφαλίσεις τη μεγαλύτερη διάρκεια που μπορούν να έχουν;

fillers στο πρόσωπο iStock

Είναι γεγονός ότι τα fillers δεν παρέχουν αποτελέσματα που διαρκούν για πάντα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται από 10 μήνες έως και δύο χρόνια. Τι μπορείς να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις αυτά τα αποτελέσματα; Υιοθέτησε τις παρακάτω συνήθειες.

1.Προστάτεψε το δέρμα σου

Τα fillers είναι ένας ακόμη λόγος για την προστασία του δέρματός σου από τις ακτίνες UV του ήλιου. Το να φοράς αντηλιακό και να περιορίζεις το χρόνο που ξοδεύεις στον ήλιο μπορεί να βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας ζωής τους.

2.Ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή

Με την ακολούθηση μιας υγιεινής δίαιτας, πλούσιας σε μη επεξεργασμένα τρόφιμα όπως λαχανικά και φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχες πρωτεΐνες και με την αποφυγή όσο το δυνατόν περισσότερο των επεξεργασμένων τροφών, θα βοηθήσεις στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Η κατανάλωση πολλών ανθυγιεινών τροφίμων αυξάνει τη φλεγμονή στο σώμα, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα σου μεταβολίζει τυχόν ενέσεις.

3.Προσοχή με την άσκηση

Η υπερβολική δραστηριότητα και η καύση πολλών θερμίδων, μπορεί στην πραγματικότητα να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο φθείρονται τα fillers. Το πόσο γρήγορα λειτουργεί ο μεταβολισμός σου επηρεάζει τo πόσο γρήγορα εξασθενίζουν τα αποτελέσματά σου. Όσο πιο γρήγορος είναι ο μεταβολισμός σου, τόσο πιο γρήγορα θα χρειαστείς επανάληψη της θεραπείας. Προτίμησε πιο ήπιες μορφές άσκησης μέτριας και χαμηλής έντασης.

4.Μείωσε το στρες

Όταν αγχώνεσαι, το σώμα σου παράγει επιπλέον ορμόνες στρες, όπως κορτιζόλη. Η υπερβολική ποσότητα κορτιζόλης και άλλων ορμονών του στρες μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τη διαδικασία γήρανσης και να επηρεάσει τα fillers σου.

5.Φρόντισε το δέρμα σου

Μια σωστή ρουτίνα περιποίησης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση και την επέκταση των αποτελεσμάτων σου. Για παράδειγμα, η χρήση ενυδατικής κρέμας, σε τακτική βάση, μπορεί να σε βοηθήσει να παγιδεύσεις την υγρασία και να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα των fillers.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i