Το skincare trend που προβλέπεται να κυριαρχήσει το ᾽22

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το major trend που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και λάμψη και ήδη έχει κάνει μεγάλο buzz στα social media.

Δέρμα iStock

Ας το παραδεχτούμε: Τα ντουλάπια του μπάνιου μας είναι γεμάτα, σχεδόν παραφορτωμένα θα λέγαμε, από κάθε λογής μπουκαλάκια και βαζάκια που περιέχουν "μαγικές" φόρμουλες, υποσχόμενες να μας χαρίσουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Όπως και από άπειρα καλλυντικά που, ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια, έμειναν μάλλον ανέγγιχτα στο μπουντουάρ σου. Μαντεύουμε μάλιστα ότι πολλά από αυτά δεν τα έχεις δοκιμάσει καν και μάλλον σκονίζονται στα ράφια.

Η σκληρή αλήθεια όμως είναι ότι ακόμα και όσον αφορά τη skincare ρουτίνα μας ή το μακιγιάζ μας, ισχύει πολλές φορές το "less is more". Το να το παρακάνουμε με πολλά προϊόντα μακιγιάζ ή περιποίησης προσώπου φέρνει συχνά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναμένουμε. Τι εννοούμε; Ότι είτε χειροτερεύουν υπάρχοντα skincare προβλήματα, είτε δημιουργούνται νέα (έξαρση ακμής, ερυθρότητα, ξηρότητα και ευαισθησία). Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, όπου η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και το άγχος που μας έχει αφήσει η πανδημία έχουν πυροδοτήσει την εμφάνιση του maskne αλλά και άλλων δερματικών παθήσεων, που απ᾽ότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν εύκολα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i