Πώς θα δείχνεις πιο νέα μέσα σε λίγα λεπτά;

Τέσσερα tips για να δώσεις άμεσα λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Πώς θα δείχνεις πιο νέα iStock

Ακολουθώντας μερικά "έξυπνα" tips στην ομορφιά σου, θα εξασφαλίσεις τη νεανική φρεσκάδα που επιθυμείς και θα αποκτήσεις πιο νεανική εμφάνιση σε μόλις λίγα λεπτά. 

• Ξεκούραστο βλέμμα: Πριν από μια βραδινή σου εμφάνιση ή το επόμενο πρωί, αν τα μάτια σου δείχνουν κουρασμένα και έχουν έντονο οίδημα, εφάρμοσε από κάτω τους ειδικά patches, τα οποία μπορείς να τα έχεις βάλει από το βράδυ στο ψυγείο ώστε να αποσυμφορήσουν άμεσα την περιοχή.

Αν δεν έχεις μάσκες ματιών, βάλε στην κατάψυξη για 10 λεπτά 2 κουτάλια και, αφού κρυώσουν, ακούμπησε για λίγο το κοίλο μέρος τους στα μάτια σου.

• Νεανική φρεσκάδα: Πριν εφαρμόσεις το μέικαπ, άπλωσε έναν αντιγηραντικό ορό με ιριδίζοντα στοιχεία ή ένα primer λάμψης ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου.

Εναλλακτικά, προτίμησε μια κρέμα με ροζ χρωστικές, που επαναφέρει άμεσα τον ροδαλό τόνο του προσώπου.

• Λάμψη στη στιγμή: Αν έχεις μόνο 15 λεπτά για να ετοιμαστείς, ακολούθησε αυτά τα βήματα: Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, άπλωσε έναν ορό με βιταμίνη C και στη συνέχεια εφάρμοσε μια υφασμάτινη εμποτισμένη μάσκα με αντιγηραντικά συστατικά για 10 λεπτά.

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους και κάθε ατέλεια με λίγο κονσίλερ και άπλωσε στα ζυγωματικά και την εσωτερική γωνία των ματιών σου ένα highlighter και είσαι έτοιμη!

• Σφριγηλή όψη: Τόνωσε την επιδερμίδα σου απλώνοντας τα προϊόντα περιποίησης με ανοδικές κινήσεις μασάζ με τα δάχτυλα ή με ένα εργαλείο, όπως το roller ή το gua sha, και για επιπλέον boost εφάρμοσε μια υφασμάτινη μάσκα προσώπου για σύσφιγξη.

5 tips για ένα φρέσκο, νεανικό μακιγιάζ όλη την ημέρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ceramides, ένα βασικό συστατικό για υγιή, ενυδατωμένη επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i