Kate Middleton: To ultra chic athleisure στιλ της μέσα από φωτογραφίες

Ποια brands προτιμάει για τις fit εμφανίσεις της, ποια είναι τα αγαπημένα της χρώματα, πώς συνδυάζει τα αθλητικά items μεταξύ τους. Πάρε ιδέες από μία από τις πιο chic γυναίκες του σήμερα.

Kate Middleton

Μπορεί να είναι εκθαμβωτική μέσα στα επίσημα ρούχα της, όμως, η Kate Middleton έχει και άλλη όψη και, πολλές φορές, την έχει δείξει δημόσια. Η Δούκισσα του Cambridge έχει αποδείξει πολλάκις ότι την ενδιαφέρουν τα σπορ. Άλλοτε βρίσκεται σε γήπεδα για να τα παρακολουθήσει, όπως είναι τα τουρνουά τένις, και άλλοτε συμμετέχει ενεργά σε αυτά. Την έχουμε δει να παίζει τένις, να κάνει ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, ορειβασία, κολύμπι. Είναι ένας βαθιά αθλητικός τύπος και δεν το κρύβει. Μάλιστα, πρόσφατα έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram με την ίδια να είναι ντυμένη με αθλητικά outfits - κάτι αρκετά ανατρεπτικό για ένα μέλος της βασιλικής κοινότητας. Με αφορμή αυτή τη νέα στροφή στο προφίλ της, κάνουμε μια αναδρομή σε μερικές από τις αθλητικές εμφανίσεις της που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πάρε ιδέες για τα δικά σου αθλητικά outfits μαθαίνοντας πώς συνδυάζει τα κομμάτια, ποια χρώματα προτιμά αλλά και τα brands που λατρεύει. 

Με ένα βίντεο μέσα από τα social media, η Kate Middleton ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της θέσης του "προστάτη" των οργανισμών Rugby Football League και Rugby Football Union. Στο εν λόγω βίντεο η Δούκισσα εμφανίζεται με αθλητικό outfit σε μπλε αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, συνδύασε trainers και φόρμα Nike με ένα αθλητικό top Sweaty Betty.

 

Στη δεύτερη πρόσφατη athletic εμφάνισή της κυμάνθηκε και πάλι σε μπλε αποχρώσεις, με αθλητικό σύνολο Umbro και trainers Adidas.

 

Στο κοντινό παρελθόν, σε δημόσια εμφάνιση στη Γλασκόβη φορώντας χακί αθλητικό γιλέκο του οίκου GANNI, που συνδύασε με ένα απλό μαύρο outfit. 

 

Εκτός από το μπλε, οι γήινες αποχρώσεις όπως το πράσινο και χακί είναι από τις αγαπημένες της για τα αθλητικά της looks. Εδώ, με hawker jacket του brand Seeland, που επίσης συνδύασε λιτά, με μαύρο παντελόνι και λευκό τοπ. 

 

Σε ένα tennis outfit, η Δούκισσα συνδύασε λευκά sneakers Superga Cotu 2750 με πουλόβερ Ralph Lauren, σε λευκό μπλε και κόκκινο. Το σύνολό της ολοκλήρωσε και πάλι μαύρο παντελόνι. 

 

Σε χερσαία ιστιοπλοΐα στο Πανεπιστήμιο του St Andrew, ντυμένη ξανά σε μπλε αποχρώσεις. 

 

Το μπλε Barbour jacket, που φόρεσε δημόσια το 2019 για πρώτη φορά, είναι ένα από τα αγαπημένα της αθλητικά κομμάτια που έχει ανακυκλώσει πολλές φορές. 

 

Το αντιανεμικό, dark navy blue jacket της Britannia collection είναι ακόμα ένα παράδειγμα της προτίμησης της Δούκισσας τόσο στα βρετανικά brands όσο και στις navy και μπλε αποχρώσεις.


Με Barbour X Alexa Chung jacket που συνδυάζει ιδανικά το αθλητικό και το countryside style. Και πάλι σε καφέ - πράσινες αποχρώσεις. 

 

Πίσω στο 2017, σε ένα ακόμα stylish leisurewear look. Η Δούκισσα συνδύασε New Balance x Sweaty Betty Vazee trainers με ένα κόκκινο puffer jacket του brand Mountain Warehouse.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i