Butt lift! Η μόνη προπόνηση που χρειάζεσαι για σφιχτούς γλουτούς (μόλις 15 λεπτά από το σπίτι)

Η fitness trainer σού δείχνει το απόλυτο πρόγραμμα για αποτελέσματα σε 14 μέρες.

Σφιχτοί γλουτοί iStock

Οι γλουτοί είναι ένα από τα πιο προβληματικά σημεία, ειδικά στο γυναικείο σώμα. Τις περισσότερες των φορών είναι το σημείο του σώματος που συγκεντρώνει χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Πώς θα καταφέρεις να κάνεις ένα γρήγορο και αποτελεσματικό butt lift σε μόλις μισό μήνα; Η fitness trainer Lilly Sabri μοιράζεται μέσα από το κανάλι της στο Youtube ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στον στόχο σου, αν το ακολουθήσεις με την κατάλληλη συνέπεια. Οι ασκήσεις αυτές θα βοηθήσουν τους γλουτούς σου να έχουν πιο στρογγυλό σχήμα και να είναι πιο σφιχτοί και γραμμωμένοι. Φυσικά για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη καύση λίπους, ακολούθησε παράλληλα και ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. 

Διατροφή για αύξηση μυϊκής μάζας και ενδυνάμωση: 7ήμερο ενδεικτικό πλάνο

Τι θα χρειαστείς; Μόλις 15 λεπτά από τον χρόνο σου για 14 ημέρες. Το workout περιλαμβάνει 20 ασκήσεις με 45'' εκτέλεσης στην κάθε μία, ενώ δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό! 

*Αν έχεις λάστιχα γυμναστικής μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις το επίπεδο και να το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο. 

Να θυμάσαι ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό και όλοι προχωράμε με διαφορετικούς ρυθμούς. Το κλειδί για την επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης και υγείας είναι η συνέπεια και οι αλλαγές στον υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς περιορισμούς. Απλά κατανάλωσε θρεπτικά τρόφιμα, μετακίνησε το σώμα σας, χαμογέλασε και απόλαυσε το fitness ταξίδι σου. 

 

Μόλις 6 ασκήσεις για κυτταρίτιδα στο σπίτι που θα αλλάξουν τους γλουτούς μας

Οι 7 κορυφαίες ασκήσεις γλουτών για γυναίκες (με βάρη και χωρίς)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i