Κι αν μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος;

Μία νέα μέθοδος φαίνεται να βοηθά στη μάχη ενάντια στο τοπικό λίπος.

λιπο

Μία νέα καινοτόμος συσκευή με το πρώτο διπλού μήκους κύματος λέιζερ να δουλεύει ταυτόχρονα βάζει στόχο τη μείωση του παραπανίσιου λίπους σε κάθε σημείο που μας ενοχλεί, σύμφωνα με τους ειδικούς της Symmetria. Και το πετυχαίνει εύκολα, άμεσα και ανώδυνα. 

Για πολλούς ο δρόμος για λεπτό σώμα και ισορροπημένο βάρος δεν είναι πάντα εύκολος. Οι δίαιτες που υπόσχονται απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα συνήθως αποτυγχάνουν. Και ακόμη χειρότερα κάποιες από αυτές μακροπρόθεσμα αποδεικνύονται επιβλαβείς για την υγεία. Από την άλλη βέβαια τα γρήγορα αποτελέσματα είναι πάντα ένα σημαντικό κίνητρο για να υιοθετήσουμε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος και πολύ περισσότερο απώλειας του τοπικού λίπους που μοιάζει να έχει ...εγκατασταθεί για τα καλά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Όλα αυτά μέχρι τώρα. Γιατί το νέο Double Laser for Fat Reduction της SYMMETRIA είναι η νέα μη επεμβατική μέθοδος απαλλαγής του περιττού λίπους με άμεσα ορατά αποτελέσματα - όπως η λιποαναρρόφηση- , εύκολα, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Πώς λειτουργεί

Η καινοτομία στη νέα συσκευή είναι ότι για πρώτη φορά αξιοποιεί τέσσερα μήκη- σε δύο ζεύγη- κύματος λέιζερ χαμηλής ενέργειας η οποία διεισδύει στο δέρμα, στοχεύει κατευθείαν στα λιποκύτταρα, διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε λιπαρά οξέα και γλυκερόλη που διοχετεύει μέσω του λεμφικού συστήματος στις κυτταρικές μεμβράνες για να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ενέργειας όποτε ο οργανισμός χρειάζεται. Τα διογκωμένα λιποκύτταρα συρρικνώνονται και το τοπικό λίπος μειώνεται. Επιταχύνει, δηλαδή, μία φυσιολογική λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος χωρίς, όμως, να επηρεάζει το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή και τα περιφερικά νεύρα.

συμμ

5+1 σημεία υπεροχής

-Μεγάλα, εύχρηστα pads. Έχουν μέγεθος 1,5 φορά μεγαλύτερο από τα κλασικά πέλματα που επιτρέπει στο χειριστή της συσκευής εξοικονόμηση χρόνου στην εφαρμογή και ακρίβεια στη στόχευση.

-Τέσσερα μήκη κύματος σε ταυτόχρονη δράση.  Τα δύο πρώτα διεισδύουν και διαλύουν το υποδόριο λίπος- αυτό που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα- και τα άλλα δύο σε μεγαλύτερο βάθος και διεγείρουν την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος στην περιοχή.

-Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Μετά από μία και μόνο θεραπεία η απεικόνιση με υπερήχους δείχνει έως και 30% μείωση του βάθους του στρώματος λίπους, που συνήθως μόνο η χειρουργική λιποαναρρόφηση μπορεί να διασφαλίσει.

-Οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. Το Double Laser for Fat Reduction είναι πολύ πιο προσιτό τόσο από τη λιποαναρρόφηση όσο και από άλλες τεχνολογίες υπερήχων και λέιζερ.

-Πολλαπλή δράση. Εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους.

-Δεν απαιτεί αποθεραπεία. Μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Για καλύτερα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία οι ειδικοί συστήνουν ένα πρόγραμμα ήπιας άσκησης για την τόνωση του μεταβολισμού και την οριστική αποβολή από το σώμα των λιπαρών οξέων που "απελευθερώθηκαν" από τα λιποκύτταρα.

*Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA για τις πληροφορίες που μας έδωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i