Έχεις πλαϊνές αφέλειες και δεν ξέρεις πώς να τις χτενίσεις; Το tutorial που θα σε βοηθήσει

Ο αγαπημένος hairstylist της Jennifer Lopez σού δείχνει τον τρόπο.

hair Pixel Formula

Όσο κι αν μας αρέσουν οι αφέλειες κάθε είδους, είναι αλήθεια ότι πολλές φορές προκαλούν έναν μικρό "πονοκέφαλο" σχετικά με το styling τους, ιδίως αν έχεις πολύ σγουρά ή απείθαρχα μαλλιά. Από όλα τα είδη αφελειών, οι πλαϊνές αφέλειες ή curtain bangs είναι εκείνες που χτενίζονται πιο εύκολα ενώ ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους μαλλιών - γι' αυτό και είναι οι αγαπημένες των περισσότερων γυναικών αλλά κι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends τα τελευταία δύο χρόνια. Εξάλλου, αυτού του είδους οι αφέλειες τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας κολακεύοντας ιδιαίτερα τα μάτια και τα χείλη - και τραβάνε όλα τα βλέμματα εκεί.

Δες επίσης: Χάρισε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μόνο το σεσουάρ

Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι κι εδώ υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να τις χτενίσεις ώστε να πειθαρχούν πάντα και να δείχνουν άψογες, σαν κομμωτηρίου. Ευτυχώς, έχουμε τον Chris Appleton, αγαπημένο hairstylist της JLo, που μάς δείχνει συχνά διάφορα hair hacks για χτενίσματα. Ένα από αυτά ήταν και ένα mini tutorial σχετικά με το πώς να χτενίζεις εύκολα και γρήγορα τις πλαϊνές αφέλειες μαζί με μερικά μικρά μυστικά:

#1. Ο τρόπος που στεγνώνεις τα μαλλιά μετράει. Προτίμησε να στρέφεις το σεσουάρ και να στεγνώνεις προς τη μεριά του προσώπου ενώ καλό είναι να χρησιμοποιείς μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

#2. Χρησιμοποίησε hair clips που δεν σπάνε ή δεν δίνουν ορισμένο σχήμα στην τρίχα, ώστε να κρατήσουν τα μαλλιά σταθερά για κάποια ώρα. Όταν θα τα βγάλεις, οι αφέλειές σου θα έχουν σταθεροποιηθεί σε συγκεκριμένο μέρος του προσώπου ενώ θα έχουν πάρει συγκεκριμένη φόρμα - εκεί που τα έχεις στερεώσει.

#3. Στο στέγνωμα, ξεκίνα με τις αφέλειες και μην τις αφήσεις να στεγνώσουν καθώς μετά θα είναι πιο δύσκολο να τις φορμάρεις.

#4. Κάνε τη λακ φίλη σου και επιστράτευσέ τη για να σταθεροποιήσεις ακόμα καλύτερα τις αφέλειες.

Δες επίσης: TikTok Hair Hacks: 2 εύκολα tutorials για να μακρύνεις τα μαλλιά σου φυσικά

Δες περισσότερα και στο βιντεάκι παρακάτω:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i