5 ανοιξιάτικα makeup looks που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σου

Και θα σε χρίσουν στην πιο περιποιημένη του γραφείου.

makeup iStock

Ένα από τα πολλά πράγματα που λατρεύουμε στην άνοιξη και στον ηλιόλουστο καιρό είναι ότι μάς ανοίγει την όρεξη για πειραματισμούς όχι μόνο στο ντύσιμο αλλά και στο μακιγιάζ μας. Ανοιξιάτικα χρώματα και απαλές υφές ορίζουν το σκηνικό για ένα χαρούμενο αλλά και πολύ ανάλαφρο makeup που έχει στόχο κυρίως την ανάδειξη των φυσικών μας χαρακτηριστικών. 

Δες παρακάτω 5 makeup looks που "μυρίζουν" άνοιξη και θα σε κάνουν να θες να βάφεσαι συνέχεια:

#1. Beachy, Bronzed Glow

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει ακόμα, όμως η μπρονζέ, ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο θα είναι πάντα in, ακόμα και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Πόσω μάλλον όταν ο ήλιος έξω καίει ήδη από τον Μάρτιο. Τα bronzed looks κολακεύουν σχεδόν κάθε τόνο επιδερμίδας ενώ χαρίζουν ένα sexy glow που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

Δες επίσης: Πώς να κάνεις το overlining να φαίνεται πολύ φυσικό στα χείλη σου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lluxydaze

#2. Peach (y) pretty

To ροδακινί είναι ξεκάθαρα το χρώμα της άνοιξης, και μας αρέσει να το βλέπουμε τόσο σαν σκιά στα μάτια όσο και σαν ρουζ ακόμα και σαν κραγιόν. Υιοθέτησε αυτό το γλυκό χρώμα για ένα μονοχρωματικό look που θα χαρίσει φρεσκάδα στο πρόσωπό σου.

#3. Glossy Lids

Το lip gloss έχει αναδειχθεί σε προϊόν - κλειδί, αφού εκτός από τα χείλη χρησιμοποιείται άνετα και σε άλλα σημεία του προσώπου για να δώσει μια διάφανη λάμψη. Τελευταία, βλέπουμε πολλές TikTokers να το εφαρμόζουν στα βλέφαρά τους αντί για σκιά αλλά και στα ζυγωματικά τους. Βέβαια, αποτελούσε ένα κρυφό μυστικό των διασημότερων makeup artists εδώ και χρόνια. 

#4. Glass Skin

Η υγιής, διάφανη (σαν γυαλί) επιδερμίδα είναι ένα trend που έχει έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο, κυρίως λόγω της αντίστοιχης και ομώνυμης Κορεάτικης τάσης που έχει γίνει viral. Όλες μας θέλουμε πεντακάθαρη, πλήρως ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα (βλ. Hailey Bieber) και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με το σωστό skincare αλλά και με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ. Ένα υδαρές foundation, ένα dewy setting spray και ένα highlighter είναι αυτά ακριβώς τα προϊόντα που θα χρειαστείς.

#5. A pop of color

Λίγο (έντονο) χρώμα δεν έβλαψε ποτέ καμία, και ειδικά την άνοιξη επιβάλλεται να φωτίσεις το βλέμμα σου με κάτι διαφορετικό από το κλασικό ροζ, nude ή καφέ. Αγαπημένη μας, statement επιλογή είναι το λιλά, που μάλιστα αποτελεί και το in χρώμα της φετινής άνοιξης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S I R J O H N (@sirjohn)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i