It's Easter time: 5 κομψά χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης (και όχι μόνο)

Για να είσαι η πιο καλοχτενισμένη της παρέας.

hair iStock

Mε το Πάσχα να βρίσκεται προ των πυλών και τους πάντες να κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες για τον πρώτο, μετά COVID, κανονικό εορτασμό του, οι φετινές Πασχαλινές διακοπές φαντάζουν μια όαση χαλάρωσης και ξεκούρασης. Επιτέλους, θα μπορέσουμε να βγούμε κανονικά, να ταξιδέψουμε στα χωριά μας, να φάμε με τους αγαπημένους μας χωρίς περιορισμούς.

Πράγμα που σημαίνει ένα πράγμα για εσένα: Ότι μπορείς να σκεφτείς άφοβα όλα εκείνα τα χτενίσματα και μακιγιάζ που θα ήθελες να κάνεις τη βραδιά της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, στις εξόδους με τους φίλους σου για καφέ, βόλτα, ποτό ακόμα και, γιατί όχι, στην εκκλησία. 

Δες επίσης: Σε κούρασαν οι πλαϊνές αφέλειες; Δες πώς μπορείς να τις "καμουφλάρεις"

Κάναμε όλη τη δουλειά για σένα λοιπόν και συγκεντρώσαμε 5 πολύ κομψά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και κάθε άλλη φορά που θα θες να έχεις πολύ περιποιημένα μαλλιά και να είσαι η πιο καλοχτενισμένη όλων.

Στα plus ότι μπορείς να τα κάνεις εύκολα ακόμα και χωρίς τη χρήση θερμαντικών εργαλείων (που ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κουβαλάς μαζί σου στην εξοχή). 

Τα 5 chic χτενίσματα:

#1. O all-time-classic κότσος

Κλασικό κι αγαπημένο χτένισμα, ο κότσος είναι διαχρονικά κομψός είτε είναι polished είτε πιο επιμελώς ατημέλητος.

#2. Χαλαροί κυματισμοί

Από τα πιο θηλυκά και σέξι χτενίσματα, κολακεύουν όλες τις γυναίκες ενώ γίνονται πανεύκολα ακόμα κι ενώ κοιμάσαι. Απλά πλέξε κοτσίδες τα μαλλιά σου και άφησέ τις όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μπορείς - κατά τη διάρκεια του ύπνου σου είναι το ιδανικό. Μην ξεχάσεις να ψεκάσεις με λακ (ή να βάλεις αφρό πριν κάνεις το χτένισμα) ώστε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια οι κυματισμοί.

Δες επίσης: Έχεις βαρεθεί τις πλεξούδες στα μαλλιά; Η trendy εναλλακτική που μπορείς να υιοθετήσεις

#3. Κλασικό half-up με φιόγκο ή κορδέλα

Το κλασικό χτένισμα "μισά-μισά" γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον με την προσθήκη κάποιας κορδέλας ή φιόγκου ενώ αποκτά ένα κομψό vibe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lestylealafrancaise

#4. Χτενίσματα με κλάμερ

Όπως επίσης και τα κλάμερ δίνουν μια cult αίσθηση στο look - και τα ίδια άλλωστε θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο trendy αξεσουάρ, με τις stars να τα φορούν ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI ROSE (@tonirose.co)

#5. Oversized headbands

Ο πιο εύκολος τρόπος να στολίσεις τα μαλλιά σου και να τα κάνεις να φανούν πιο περιποιημένα (ακόμα κι αν διανύεις μια bad hair day) είναι να φορέσεις μια φαρδιά στέκα. Όσο πιο εντυπωσιακή και περίτεχνη, τόσο το καλύτερο, αφού στην ουσία θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Δεν χρειάζεται δηλαδή καν να σκεφτείς τι ρούχα θα βάλεις - για την ακρίβεια, καλό είναι να φοράς κάτι ουδέτερο ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i