Body Mists: Όλοι οι λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα στο νεσεσέρ σου

Και το καλύτερο: Θα βρεις δώρο το αγαπημένο μας body mist στο νέο Shape Μαΐου που μόλις κυκλοφόρησε.

body mists iStock

Όλες μας θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα, και μάλιστα να διαρκεί αυτή όμορφη μυρωδιά όλη τη μέρα, αν είναι δυνατόν. 

Και μπορεί να έχεις επιλέξει το πιο "βαρύ" και ακριβό άρωμα, ακριβώς για να πετύχεις μια διάρκεια στη μυρωδιά σου, όμως έχεις σκεφτεί ότι υπάρχει μια εναλλακτική που κυριολεκτικά θα σου λύσει τα χέρια;

Αναφέρομαι στα body mists ή sprays που σίγουρα θα γνωρίζεις ήδη ή θα έχεις δει στα ράφια των καταστημάτων και στα e-shops. Πρόκειται για πιο δροσερά και ανάλαφρα αρώματα που ακριβώς χάρη στην πιο ελαφριά σύνθεσή τους, μπορείς να τα ψεκάζεις σε όλο το σώμα (ακόμα και τα μαλλιά ή τα ρούχα σου) και να το ανανεώνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Δεν αναφέρομαι όμως στα eau de toilette, που είναι η πιο ελαφριές εκδόσεις των eau de parfumes. Τα body mists αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους, η σύνθεση των οποίων βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νερό ενώ σπάνια περιέχουν οινόπνευμα. 

Δες επίσης: Waterless Beauty: Τα άνυδρα καλλυντικά είναι το νέο trend

Επιπλέον, περικλείονται συνήθως σε πολύ ελαφριά μπουκάλια που είναι πανεύκολο να μεταφέρεις μαζί σου σχεδόν παντού, αφού δεν βαραίνουν την τσάντα σου ούτε πιάνουν πολύ χώρο. Είναι επομένως η τέλεια ιδέα για να ανανεώνεις το άρωμά σου στο γραφείο ή στη βόλτα, ενώ είναι ιδανικά για ταξίδι!

Υπάρχουν πολλά body mists στην αγορά που η μυρωδιά τους μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ακόμα και το πιο καλό σου άρωμα. Φυσικά, πολλοί οίκοι αρωματοποιίας έχουν λανσάρει και τα αντίστοιχα body sprays στις αρωματικές σειρές τους, για εκείνες τις γυναίκες που δεν θέλουν με τίποτα να αλλάξουν ή να αποχωριστούν το άρωμά τους - με αυτόν τον τρόπο, αυτό τις ακολουθεί παντού όλη την ημέρα.

Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν, έχουμε ξεχωρίσει τo best seller body mist με μαστίχα Χίου της Mastic Spa που χαρίζει στο σώμα φρεσκάδα και ευεξία, αφήνοντάς το λαμπερό και εξαιρετικά απαλό.

Θα το βρεις σε 3 υπέροχα αρώματα για να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου επιδερμίδα:

-Sweet Vanilla, με το μοναδικό άρωμα της βανίλιας που σαγηνεύει τις αισθήσεις

mists

-Amorissimo, με τροπικά εδέσματα που σε ταξιδεύουν σε μακρινούς προορισμούς

mists

-Magical Beat, με ιαματικά νερά που δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό φρεσκάδας.

mists

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Στο νέο τεύχος του Shape που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα, θα βρεις το πολυγαπημένο αυτό body mist στα 3 αυτά αρώματα, για να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Μην το χάσεις!

Δες επίσης: Kρέμες με Βιταμίνη C: Ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερο να τις εφαρμόζεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i